3M

Ontdek de wereld van 3M, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige producten. Of je nu op zoek bent naar betrouwbare kantoorbenodigdheden, duurzame industriële oplossingen of effectieve gezondheidszorgproducten, 3M heeft het allemaal. Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van 3M producten en maak jouw dagelijkse taken eenvoudiger en efficiënter.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Geschikt voor hoogspanning : Nee
  • Vulkaniserend : Nee
  • UV-bestendig : Nee
€ 18,50

Ontdek de wereld van 3M producten

Welkom in de wereld van 3M, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige producten. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor je badkamer, keuken of woonkamer, 3M heeft het allemaal. Van zelfklevende haken tot schuurpapier en van veiligheidsproducten tot kantoorbenodigdheden, 3M biedt een breed scala aan producten die je leven makkelijker maken.

3M voor je badkamer

Als het gaat om je badkamer, wil je producten die betrouwbaar, duurzaam en stijlvol zijn. 3M biedt een breed scala aan badkameraccessoires die aan al deze eisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de zelfklevende haken van 3M. Deze zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook gemakkelijk te installeren zonder dat je gaten in je muren hoeft te boren. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je altijd een haak vindt die bij je badkamer past.

3M voor je keuken

3M biedt ook een breed scala aan keukenproducten. Van schuurpads tot reinigingsdoekjes, 3M heeft alles wat je nodig hebt om je keuken schoon en georganiseerd te houden. De producten van 3M zijn ontworpen om zware klussen aan te kunnen, terwijl ze toch zacht zijn voor je oppervlakken. Zo kun je er zeker van zijn dat je keuken er altijd op zijn best uitziet.

3M voor je woonkamer

Maar 3M is niet alleen handig in de badkamer en keuken. Ook voor je woonkamer biedt 3M een breed scala aan producten. Denk bijvoorbeeld aan de zelfklevende strips van 3M. Deze zijn ideaal voor het ophangen van foto's, schilderijen en andere decoraties zonder dat je gaten in je muren hoeft te boren. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen zonder dat ze sporen achterlaten, zodat je je decoraties altijd kunt veranderen zonder je zorgen te maken over beschadigingen aan je muren.

Gerelateerde productgroepen

Naast de producten voor je badkamer, keuken en woonkamer, biedt 3M ook een breed scala aan andere producten. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsproducten zoals gehoorbeschermers en veiligheidsbrillen, of kantoorbenodigdheden zoals plakband en notitieblokken. Wat je ook nodig hebt, je kunt er zeker van zijn dat 3M een product heeft dat aan je behoeften voldoet.

Bezig met laden...