Badkussens

Als je na een lange dag wil ontspannen in bad, is het wel zo fijn als je lekker kunt liggen. Met een badkussen hoef je niet meer met je nek op de badrand te liggen, maar heb je een zachte ondergrond. Wij hebben verschillende soorten badkussens, dus kijk rustig rond welke jou het prettigst lijkt.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 44,36 Normale prijs € 56,14
Speciale prijs € 44,36 Normale prijs € 56,14
  • Kleur : Overig
  • Uitvoering : Ligbad
  • Kwaliteitsklasse : Overig
Speciale prijs € 192,57 Normale prijs € 238,37

Badkussen

Je wilt na een lange dag lekker ontspannen in bad, maar steeds merk je dat je niet helemaal lekker ligt. Je hoofd en nek blijven oncomfortabel liggen op de harde badrand. Daar is een simpele oplossing voor: het badkussen. Deze geeft net dat stukje extra comfort. In ons assortiment vind je diverse badkussens die je nog meer laten genieten van het nemen van een bad.

Badkussen voor een juiste houding

Veel mensen nemen in bad onbewust een onjuiste houding aan. Dit kan aan verschillende factoren liggen. Misschien is het bad net iets te diep voor je, misschien heb je over het algemeen een foute houding of misschien heb je na een lange dag drukplekken op je rug die je wilt ontwijken. Als je geen goede houding aanneemt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Een simpel badkussen verhelpt dit probleem in een mum van tijd. Het kussen zorgt ervoor dat je hoofd zacht en comfortabel ligt waardoor de rest van je lichaam zich ook kan ontspannen tijdens het baden.

Bezig met laden...