Dornbracht toilet accessoires

Maak je badkamer compleet met de hoogwaardige Dornbracht toilet accessoires. Deze accessoires zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Met een ruime keuze aan toiletrolhouders, handdoekhaken en zeepdispensers, kun je jouw toilet personaliseren en een luxe uitstraling geven. De Dornbracht toilet accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een tijdloos design, waardoor ze perfect passen bij elke badkamerstijl. Upgrade je toilet met de kwaliteit en elegantie van Dornbracht.

4 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Met deksel : Ja
  • Vrijstaand : Nee
  • Geschikt voor wandmontage : Ja
Speciale prijs € 389,93 Normale prijs € 517,88
  • Inbouw : Nee
  • Met reserverolhouder : Nee
  • Met klep : Nee
Speciale prijs € 193,88 Normale prijs € 261,72
  • Inbouw : Nee
  • Met reserverolhouder : Nee
  • Met klep : Nee
Speciale prijs € 190,80 Normale prijs € 245,63
  • Inbouw : Nee
  • Met reserverolhouder : Nee
  • Met klep : Ja
Speciale prijs € 233,48 Normale prijs € 301,41

Dornbracht toilet accessoires: stijlvolle en functionele toevoegingen voor je badkamer

Maak van je badkamer een oase van luxe en comfort met de hoogwaardige toilet accessoires van Dornbracht. Deze gerenommeerde merknaam staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar praktische opbergoplossingen, elegante handdoekhouders of moderne toiletborstelhouders, Dornbracht heeft het allemaal. Ontdek hieronder de verschillende categorieën van Dornbracht toilet accessoires en geef je badkamer een upgrade.

Praktische afmetingen en slimme opbergoplossingen

Met de Dornbracht toilet accessoires ben je verzekerd van praktische opbergoplossingen die perfect passen bij jouw badkamerinterieur. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist veel ruimte tot je beschikking hebt, Dornbracht biedt diverse afmetingen en configuraties om aan al je behoeften te voldoen. Van compacte wandplanken en handige zeepdispensers tot ruime opbergkasten en elegante handdoekrekken, je vindt altijd de juiste oplossing om je toiletartikelen georganiseerd te houden.

Hoogwaardige materialen en tijdloze kleuren

Dornbracht staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De toilet accessoires zijn vervaardigd uit roestvrij staal, chroom of messing, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en lang meegaan. Bovendien zijn de producten verkrijgbaar in verschillende tijdloze kleuren, zoals glanzend wit, mat zwart en geborsteld nikkel. Hierdoor kun je de accessoires perfect afstemmen op de stijl van je badkamer en een harmonieus geheel creëren.

Gecombineerd met andere Dornbracht productgroepen

De Dornbracht toilet accessoires kunnen perfect gecombineerd worden met andere productgroepen van het merk. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kranen, douchekoppen en wastafelaccessoires van Dornbracht. Door te kiezen voor dezelfde stijl en afwerking, creëer je een samenhangend design in je badkamer. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak van je badkamer een ware eyecatcher.

Ontdek de merken binnen de Dornbracht toilet accessoires categorie

Binnen de Dornbracht toilet accessoires categorie vind je verschillende merken die bekend staan om hun hoogwaardige producten. Ontdek bijvoorbeeld de minimalistische en strakke ontwerpen van de serie 'Meta', of ga voor de tijdlo

Bezig met laden...