Wat is Ceramic Clou?

Ceramic Clou is een afvoer- en overloop systeem voor bijvoorbeeld wastafels. Oorspronkelijk is Ceramic Clou ontwikkeld door het merk Keramag, maar dit merk is in 2020 overgenomen door Geberit. Vandaar dat producten van Geberit zijn voorzien van Ceramic Clou.

We willen natuurlijk allemaal dat de meubels op onze badkamer er mooi uitzien. Dat is voor wastafels niet anders. Hoewel een overloopgat erg handig is bij een wastafel, kan het de vormgeving ervan wel verstoren.

Dankzij het onzichtbare keramische overloopsysteem is een overloopgat niet meer nodig. De verborgen overloop zorgt er namelijk voor dat de wastafel niet kan overstromen. Ook niet als per ongeluk vergeten wordt om de kraan uit te zetten.

Geberit Acanto wastafel

Voordelen van Ceramic Clou

  • Geen risico dat water over de rand loopt; handig als de kraan te lang aan blijft staan.
  • Geen verborgen plek in het overloopgat waar bacteriën en vuil zich kunnen verstoppen.
  • Geen urenlange schoonmaaksessies; het gladde keramische oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, omdat vuil zich er lastig aan kan hechten.

Producten met Ceramic Clou

Op Badkamerwinkel.nl zijn verschillende Geberit producten te vinden die zijn voorzien van Ceramic Clou.


Meer innovaties van Geberit

Geberit heeft allerlei innovaties en functies ontwikkeld om haar producten van gebruiksgemak en comfort te voorzien.

Zo zorgt Geberit AquaClean voor comfort bij het gebruik van douchewc’s, laat Geberit DuoFresh nare geurtjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en zorgt de Geberit KeraTect glazuurlaag ervoor dat het schoonmaken van een toilet of wastafel veel sneller gaat.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen