Wat is GROHE Starlight?

Alle GROHE StarLight producten zijn voorzien van een oppervlak van chroom die zorgt voor een langdurige glans en beschermt tegen vuil en krassen. Het onderhoud is vrij gemakkelijk, met een zachte doek kunnen deze producten al schoon gemaakt worden waardoor zij een jarenlange glans aanhouden. GROHE StarLight® is de hoogwaardige chroomafwerking waar GROHE de kranen en douchesets mee afwerkt. Dankzij deze technologie zien de kranen er jarenlang als nieuw uit.


Verhardt oppervlaktes

Dankzij de state-of-the-art technologie worden de kranen en douchesets behandeld zodat de oppervlakte drie keer harder is. Dankzij de strenge kwaliteitscontroles is een langdurig stralende, spiegelachtige glans, die bovendien vuilafstotend en krasbestendig is, het eindresultaat.

Krasbestendiger

Naast een klassieke chroomkleurige afwerking zorgt het ‘physical vapour deposition’ (PVD) proces ervoor dat het een glinsterend goud of geraffineerde roestvrijstalen afwerking geeft. Het is dus niet alleen harder, het oppervlak is ook tien keer krasbestendiger, zodat het een leven lang meegaat.

GROHE Starlight: krasbestendig verhardt oppervlakte

Eenvoudig onderhoud

Dankzij de StarLight®-afwerking is het onderhoud is zeer makkelijk. Met een zachte doek kunnen deze producten schoon gemaakt worden. Waardoor een jarenlange glans gegarandeerd is.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen