Wat is Hansgrohe AirPower?

De douchetechnologie AirPower van Hansgrohe is een garantie voor een unieke douchebelevenis. Doordat er extra lucht in de straal van de douchekop, waardoor er een vollere straal is, maar dat er minder water gebruikt wordt.


Minder water, meer beleving

Met een douchekop voorzien van AirPower-technologie brengt het beste van beide werelden: meer doucheplezier en een lager waterverbruik. Via de straalschijf van de AirPower hand- of hoofddouche wordt er via een groot oppervlak lucht aangezogen. Die geeft het instromende water letterlijk een bruisende injectie. In één liter water wordt ongeveer drie liter lucht bijgemengd!


Uniek doucheplezier

Op deze wijze wordt het water met lucht verrijkt, daardoor worden de druppels voller, lichter en zachter. De parelende doucheregen zorgt voor een prettig gevoel op het lichaam en zorgt voor een heerlijk comfortgevoel.


Meerstralig

Bij de meerstralige modellen hand- en hoofddouches is er ook de keuze voor een massagestraal: de krachtige straal heeft een voelbaar intensiverende werking. Bovendien zorgt de massagestraal voor een extra ontspannen douchebeleving.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen