Wat houdt hansgrohe CoolContact in?

De douche- of badthermostaat aanraken zonder de vingers te verbranden; dat is wel zo’n prettig idee. Gelukkig weet de hansgrohe technologie CoolContact dit mogelijk te maken. Thermostaten die voorzien zijn van deze technologie kunnen namelijk altijd veilig worden vastgepakt. Ook senioren en kinderen kunnen hierdoor veilig in bad of onder de douche.


Hoe werkt hansgrohe CoolContact?

In het inbouwdeel van de thermostaat stroomt het koude leidingwater direct achter de gehele voor- en achterkant. Het koude water gaat van rechts naar links. Dan stroomt het water namelijk richting de thermostaatkardoes.

Heet water gaat daarentegen direct vanuit de waterleiding naar de kardoes. Dit gebeurt zonder omwegen.

In de kardoes worden het hete en het koude water gemengd. Dit gemengde water stroomt uit de kardoes naar rechts richting de uitloop van de thermostaat. Hierbij wordt het gemengde water omgeven door koud water zodat de thermostaat niet te warm aanvoelt.


Wat zijn de voordelen van hansgrohe CoolContact?

  • De koeltechnologie zorgt ervoor dat de thermostaten aangenaam koel aanvoelen. Hiermee zijn ze voelbaar veilig;

  • Perfect voor in de gezinsbadkamer. Zelfs kinderen kunnen de thermostaat met een gerust hart aanraken;

  • Eenvoudig de gewenste temperatuur van het water instellen zonder dat de thermostaat te heet wordt;

  • Niemand hoeft meer uit de buurt te blijven van de thermostaatkraan;

  • De thermostaten zijn eenvoudig schoon te maken met een zachte doek en milde zeep.


Welke producten zijn voorzien van hansgrohe CoolContact?

Perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit. Dat is waar hansgrohe al meer dan 100 jaar om bekend staat. Dit is niet anders voor alle producten die zijn voorzien van hansgrohe CoolContact.

In verschillende series van hansgrohe zijn producten met de CoolContact technologie te vinden. Hierbij valt te denken aan Ecostat E en ShowerTablet Select. Om zeker te weten dat het product is voorzien van deze technologie kan gekeken worden in de titel of productomschrijving. Zo is het zeker dat de bad- of douchethermostaat voorzien is van hansgrohe CoolContact.

hansgrohe CoolContact


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen