Welke hansgrohe straalsoorten zijn er?

Waar de een graag een uitgebreide spa-douche neemt, gaat de ander liever voor een snelle wake-up douche. Met haar verschillende straalsoorten heeft hansgrohe dit goed begrepen. Voor iedere douche-ervaring hebben zij een straal ontwikkeld én duizenden keren getest in hun straallaboratorium. Zo is de beste kwaliteit verzekerd. Welke stralen er precies zijn? We nemen ze even door!


De straalsoorten van hansgrohe

 

Rain straal
De Rain straal is zowel krachtig als vol. Het zorgt bij iedere douchebeurt weer voor een energieboost en is erg geschikt om shampoo uit te spoelen.

 

Whirl straal
De Whirl straal is een draaiende massagestraal. Deze straal voelt aangenaam aan en is geschikt om geconcentreerd spieren die gespannen zijn los te maken. Dat gebeurt met de cirkelende helix.

 

RainStream straal
De RainStream straal beschikt over volumineuze waterdruppels die parallel aan elkaar naar beneden stromen. De waterdruppels zijn extra compact en zorgen voor een volle douche voor iedereen.

 

CaresseAir straal
De CaresseAir straal heeft vijf afzonderlijke stralen. De stralen lopen in elkaar over waardoor er een krachtige massagestraal ontstaat. Perfect om even te ontspannen na een drukke werkdag.

 

IntenseRain straal
Op zoek naar een straal om wakker te worden? IntenseRain is de perfecte start van de dag. Net als de Rain straal is deze straal ook ideaal om alle shampoo uit het haar te spoelen.

 

Massage straal
Net als de Whirl straal werkt de Massage straal ook geconcentreerd en doelgericht. De straal kan ervoor zorgen dat alle stress vergeten wordt én maakt zelfs gespannen spieren los.

 

Mix straal
In de Mix straal komen twee werelden op een harmonieuze manier samen. Enerzijds is er de volle en zachte doucheregen, anderzijds een krachtige en verkwikkende straal. Dit maakt de Mix straal zacht en dynamisch tegelijkertijd.

 

Mono straal
De Mono straal is intensief en gebundeld. Het zorgt zowel voor verfrissing als ontspanning tijdens iedere douchebeurt.

 

TurboRain straal
De naam verklapt het waarschijnlijk al, maar de TurboRain straal is de krachtigste van alle Rain stralen. De straal zorgt voor een krachtige en verfrissende ervaring tijdens iedere douchebeurt.

 

RainFlow straal
Deze watervalstraal is krachtig en vol tegelijkertijd. De RainFlow straal zorgt ervoor dat het gehele lichaam nat is en maakt van iedere douchebeurt een weldaad.

 

SoftRain straal
De SoftRain straal is ontzettend zacht en omhult het volledige lichaam op een zachte en fijne manier.

 

PowderRain straal
De zijdezachte microdruppels van de PowderRain straal geven het gevoel van een fijne zachte regenbui in de zomer. De microdruppels omhullen het volledige lichaam als een cocon. Het is dan ook een compleet nieuwe douche-ervaring.

 

Intense PowderRain straal
Net als de PowderRain straal bevat de Intense PowderRain ook microdruppels. Op die manier bestaat de straal uit veel meer druppels. De straal is ontzettend effectief, maar tegelijkertijd ook fluweelzacht.

 

RainAir straal
De RainAir straal is water verrijkt met lucht. Deze combinatie zorgt voor zachte douchedruppels, maar wel in een volle straal.


Bij welke producten zijn de straalsoorten te vinden?

De hand- en hoofddouches van hansgrohe zijn voorzien van verschillende straalsoorten. Let wel op dat de hand- en hoofddouches niet beschikken over iedere straal. Vaak hebben de douches 1 tot 5 verschillende straalsoorten. Zeker weten dat de hoofd- of handdouche een bepaalde straal heeft? Dat is te vinden in de specificaties of omschrijving van het product.


J

Geen begrippen

XYZ

Geen begrippen