Digitale klushulp

Thermostaatkraan afstellen in 5 stappen

Thermostaatkraan afstellen in 5 stappen

Meteen water op de juiste temperatuur: dat wordt genieten van je nieuwe thermostaatkraan. Ténzij je vergeet ‘m af te stellen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Dat leggen we je graag uit in deze blog.

Lees meer
Hoe verwijder je kalkaanslag in de toiletpot

Hoe verwijder je kalkaanslag in de toiletpot?

Hoe vaak je het toilet ook schoonmaakt, toch heb je kans dat er na een tijdje kalkaanslag ontstaat. Wij vertellen je in deze blog hoe je kalkaanslag zo goed mogelijk kunt voorkomen en hoe je dit het beste kunt verwijderen.

Lees meer
Hoe kun je zelf een hangend toilet plaatsen

Hoe kun je zelf een hangend toilet plaatsen?

Heb je een nieuw hangend toilet? Natuurlijk kun je een loodgieter bellen om deze te plaatsen. Maar wist je dat je ook zelf aan de slag kunt? Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk als je zou denken, zéker niet met ons stappenplan.

Lees meer
Hoe maak je een douchegoot schoon

Hoe maak je een douchegoot schoon?

Het is erg belangrijk dat je de douchegoot regelmatig schoonmaakt, ook al is het een vervelende klus. Gelukkig hoeft het schoonmaken van de douchegoot niet moeilijk te zijn. Zeker niet met onze handige tips!

Lees meer
Hoe vervang ik een inbouwspot

Hoe vervang ik een inbouwspot?

Inbouwspotjes zorgen voor fijne verlichting in de badkamer. Bovendien zijn ze mooi weggewerkt in een verlaagd plafond. Maar wat moet je eigenlijk doen als een spotje niet meer werkt? Wij leggen je uit hoe je een inbouwspot kunt vervangen.

Lees meer
Hoe plaats ik een douchecabine

Hoe plaats ik een douchecabine?

Een ontspannende douche in een fijne douchecabine, wie wil dat nou niet? Om wateroverlast in de badkamer te voorkomen, is het van groot belang dat de douchecabine op een goede manier is geplaatst en afgewerkt. In deze blog leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Lees meer
Hoe krijg ik de voegen schoon

Hoe krijg ik de voegen schoon?

Een badkamer is prachtig als hij helemaal nieuw is, maar door het dagelijkse gebruik van de badkamer zal er vuil ontstaan. Vooral wanneer de voegen tussen de tegels verkleuren. Toch is het helemaal niet moeilijk om verkleuring te voorkomen.

Lees meer
Hoe hang ik de spiegel op

Hoe hang ik de spiegel op?

Een spiegel is een opvallend item, het geeft meer sfeer en een spiegel kan de ruimte groter laten lijken. Als je een leuke spiegel hebt uitgezocht, is het belangrijk dat je hem op de juiste manier ophangt. Maar hoe doe je dat? Dat vertellen we je graag!

Lees meer
Hoe bevestig je een wc bril

Hoe bevestig je een wc bril?

Is jouw toiletbril kapot, lelijk geworden of bevalt het model niet helemaal meer? Dan kan je de toiletbril prima vervangen voor een nieuwe. Maar hoe bevestig je jouw nieuwe wc bril op het toilet? Wij leggen het je uit!

Lees meer
Hoe kan ik mijn kraan vervangen

Hoe kan ik mijn kraan vervangen?

Je hebt net een nieuwe kraan gekocht en nu wil je weten hoe je die zelf kunt monteren. Het is een klusje dat je zeker zelf kunt doen. In dit blog leggen we je stap voor stap uit hoe je een kraan veilig en eenvoudig vervangt.

Lees meer
WC pot vervangen? Zo werkt het.

WC pot vervangen? Zo werkt het.

Is jouw toilet stuk of ben je gewoon klaar met het toilet dat je hebt? Dan is het tijd om je oude toilet te vervangen voor een nieuwe. Maar hoe pak je zoiets aan? We zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rij.

Lees meer
Hoe ontstop je een wc

Hoe ontstop je een wc? Wij helpen je!

Je wilt het natuurlijk voorkomen, maar het kan weleens gebeuren: een verstopt toilet. Wat er dan ook vastzit, een wc verstopping is erg vervelend. Wij delen een vijftal manieren om verstoppingen te verhelpen.

Lees meer
Hoe kan ik mijn badkamer vloer goed schoonmaken?

Hoe kan ik mijn badkamer vloer goed schoonmaken?

Om de vloer van je badkamer zo mooi mogelijk te houden, helpt het om deze schoon te maken. Wij vertellen je alles over het schoonmaken van jouw badkamer vloer, zodat deze nog heel lang mooi blijft!

Lees meer
Hoe maak ik een glazen douchewand schoon?

Hoe maak ik een glazen douchewand schoon?

Een glazen douchewand of inloopdouche is prachtig en ruimtelijk, maar het is wel belangrijk om deze goed schoon te houden. Als je weet hoe je dit aan moet pakken, heb je geen last van kalkaanslag!

Lees meer
Hoe kun je een douchecabine kitten

Hoe kun je een douchecabine kitten?

Als je net een nieuwe douchecabine gekocht hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk genieten van een heerlijke warme douche. Wij helpen je met tips en tricks om de douchecabine waterdicht te maken!

Lees meer