Beton is bijna niet meer weg te denken uit de badkamers van tegenwoordig. De industriële look die alsmaar populairder wordt, kunnen we ons namelijk niet zonder beton voorstellen. Maar ook als je een moderne of een landelijke stijl in je badkamer hebt, kan je dit goed combineren met beton.

Maar hoe begin je met deze stijl in je badkamer en hoe combineer je dit? Een goed begin is om een betonlook wastafel uit te kiezen. Een wastafel van beton past namelijk overal bij! Deze kun je als basis gebruiken en daarna verder kijken wat goed bij de wastafel en de badkamer past. Wil je niet alleen je wastafel van beton, maar een hele betonlook badkamer creëren? Bekijk dan ook onze blog over betonlook badkamers eens.


Betonlook wastafel

Een wastafel van beton, ook wel een betonlook wastafel genoemd, bestaat in verschillende varianten. Een betonlook wastafel is grijs, zwart of antraciet en wordt vaak van aarde (quartz) of kunststof gemaakt, maar ook van marmer. Het is maar net wat jij het mooist vindt en wat het beste bij jou past. Bij alle varianten heeft de wastafel natuurlijk een stoere betonlook. Je kunt betonlook wastafels vinden in verschillende afmetingen en van verschillende merken. Bij ons vind je voornamelijk betonlook wastafels van merken als Differnz en Sub. Deze merken hebben wastafels van verschillende afmetingen. Bijvoorbeeld een wastafel van 60 x 45 centimeter, maar ook grotere wastafels van bijvoorbeeld 100 x 45 centimeter of 140 x 45 centimeter. Kortom, genoeg keus dus!


 

Fontein van beton

Vind je het leuk om het toilet met je badkamer te matchen? Dan kun je ook kiezen voor een betonlook fontein voor in het toilet. Wij hebben verschillende betonlook fonteintjes. Rechte varianten, maar ook hoekfonteintjes. Deze zien er stijlvol uit en nemen ook nog eens minder ruimte in beslag. De meeste van onze betonlook fonteintjes zijn van het merk INK.


Betonlook wastafel combineren

Een betonlook wastafel kun je op verschillende manieren combineren. In een industriële of landelijke badkamer kun je het mooi mixen met hout. Denk bijvoorbeeld aan een houtlook badkamermeubel of houten planken boven de wastafel om handdoeken op te leggen. Zo creëer je een stoere en landelijke sfeer. In een moderne badkamer kun je een betonlook wastafel bijvoorbeeld met een mooi vrijstaand wit bad combineren. Zo ziet je badkamer eruit als een luxe hotelkamer.


 

Betonlook onderkast

Zoals eerder genoemd kun je een betonlook wastafel op verschillende manieren combineren met een onderkast. Bijvoorbeeld met een houten of een witte onderkast. Als je helemaal weg bent van de betonlook, dan kan je ook nog kiezen voor een betonlook fonteinblad. Je kunt de betonlook ook goed nabootsen met grijze antraciet kleurige onderkasten. Voor ultiem gemak kun je kiezen voor een badmeubelset met een betonlook wastafelblad, waarbij de wastafel en onderkast zijn inbegrepen en je dus in één aankoop klaar bent.


Advies nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit welke betonlook wastafel in jouw badkamer past? Of welke onderkast hier het mooist bij staat? Kom dan gerust langs in één van onze winkels voor advies! Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!