Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Let op: PostNL heeft momenteel extreme drukte. Pakketten kunnen hierdoor helaas vertraging oplopen. Bekijk hier 24 uur per dag de status van jouw bestelling.

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar nieuwe spullen voor jouw badkamer? Denk dan ook eens aan het merk LAUFEN en laat je inspireren door hun badkamer producten met prachtige designs. LAUFEN heeft ook verschillende collecties ontwikkeld voor de complete badkamer, waardoor je een mooi geheel van jouw nieuwe badkamer kunt maken. Met LAUFEN is er voor elke badkamer een passende oplossing, naar ieder zijn wens.

Sterker dan ooit

Met het nieuwe Kartell by LAUFEN concept is het revolutionaire SaphirKeramik geïntroduceerd. Dit materiaal is twee keer sterker, milieuvriendelijker en dunner dan traditionele keramiek. Daarnaast maakt LAUFEN zich sterk voor een milieuvriendelijke productie en het behoud van natuurlijke hulpbronnen, zoals water. Bekijk alle producten van LAUFEN >


Het iconische design van Kartell by LAUFEN

De Kartell by LAUFEN is een superstrak en stijlvol badkamer concept vol innovatieve producten en design, dat is geïnspireerd door het iconische design van Kartell en gecombineerd met de kwaliteit van LAUFEN.
Aan de ene kant Kartell: Italiaans, creatief, kleurrijk en iconisch. En aan de andere kant LAUFEN: Zwitsers, strak en betrouwbaar. Met meer dan 125 jaar toewijding aan cultuur in de badkamer en innovatie in de productie van keramisch sanitair. In de Kartell collectie van LAUFEN vind je dan ook designelementen met veelzijdige, veelkleurige dimensies.
De strakke geometrie van de keramische items wordt verzacht door de veelkleurige lichtheid van de transparante kunststof elementen. Kartell by LAUFEN laat primaire kleuren achter en voegt kleurrijke, lichte horizonten toe aan die ruimte in huis waar de zintuigen zich overgeven aan de emoties.

Bekijk de producten


Palomba collection

Het ontwerp van de LAUFEN Palomba Collection doet je denken aan kiezels, maar dan vakkundig omgezet naar keramiek.
De wastafels, baden, douchebakken, toiletten, bidets en meubels van deze collectie zijn qua vormgeving niet precies gelijk aan elkaar. Een volledige badkamer in precies dezelfde vormgeving gaat dus niet met deze collectie. Je kunt er daarom voor kiezen om met één of twee producten uit deze collectie een echte blikvanger in jouw badkamer te creëren.
Maar, de designobjecten uit de LAUFEN Palomba serie zijn - dankzij het harmonieuze karakter - wél goed met elkaar te combineren, wat resulteert in spannende combinaties, die niet snel zullen vervelen.

Bekijk de productenSaphirKeramik

SaphirKeramik is een innovatieve formule voor keramiek, die in het nieuwe Kartell by LAUFEN concept is geïntroduceerd. SaphirKeramik is een materiaal met een kwalitatief hoogwaardige samenstelling, dat een compleet nieuwe vormgeving mogelijk maakt. Zo zijn de wastafels met in de hoeken een maximale radius van 2-3 millimeter (tot nu toe was dit 7-8 millimeter) flinterdun en extreem licht. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua gewicht, SaphirKeramik is namelijk half zo zwaar als normaal keramiek. Daarnaast beschikt het materiaal over een weergaloze mechanische weerstand. Een vooruitstrevend en krasbestendig materiaal dat bestand is tegen de effecten van de chemische bestanddelen in reinigingsmiddelen en kalkaanslag.Plan een gratis digitaal adviesgesprek

Een badkamer is een grote investering en eenmaal uitgekozen, kun je er jaren mee vooruit. Daarom is het belangrijk om jouw nieuwe badkamer samen te stellen met items die je echt heel mooi vindt. De series van LAUFEN lenen zich bij uitstek voor een badkamer waar alles perfect bij elkaar past. Zo kun je een toilet bijvoorbeeld compleet uit LAUFEN producten samenstellen, met inbouwreservoir, bedieningspaneel en toilet.
In onze winkels kun je de mogelijkheden goed bekijken via een digitale rondleiding en advies krijgen over de juiste samenstelling van jouw badkamer. Onze collega's in de winkels laten je graag alles zien en beantwoorden met liefde al jouw vragen! En ondertussen geven ze je nog wat tips en denken ze met je mee. En zo'n digitaal adviesgesprek is ook nog eens geheel gratis. Zo hopen wij dat jij na afloop een stapje dichter bij jouw droombadkamer bent!

Afspraak maken