0
Vergelijken

Wiesbaden Corner links acryl hoekbad 180x80 cm inclusief waste, wit

  • Plaats afvoergat: Midden
  • Diameter afvoergat: 53 mm
  • Glansgraad: Glanzend
  • Kraangatboring optioneel: Nee
  • Afmeting: 1800 mm x 580 mm x 800 mm
€ 1.863,40 € 999,00
Online op voorraad

Hoekbad

Een standaard ligbad is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen heeft immers de ruimte. Heb je nou een kleinere badkamer of wil je de badkamer net wat anders inrichten dan anders of heb je alleen maar ruimte in de hoek om een bad te plaatsen? Dan is een hoekbad de oplossing. Een hoekbad bespaart ruimte en wordt, zoals de naam al zegt, in een hoek gemonteerd.

De verschillende soorten

Net als alle andere baden bestaat ook het hoekbad ook in verschillende varianten. De variant die je kiest bepaald de stijl die jouw badkamer uit gaat dragen. Afhankelijk van je smaak kan je kiezen voor een kwartrond, ovaal, vierkant of vijkhoekig hoekbad.

Jouw hoekbad compleet om te installeren

Als je van plan bent om een hoekbad te kopen, dan dien je meer te bestellen dan alleen het bad. In veel gevallen is namelijk een badafvoer niet inclusief. Ook de badkraan en badpoten moeten vaak nog bijbesteld worden. Stel dus vantevoren goed vast wat je allemaal nodig hebt om het bad te installeren. We hebben je al geholpen op de pagina van het bad dat je zelf wil. Daar staat 'Maak je bestelling' compleet. Als je dat besteld, dan kan je jouw bad installeren, zodra je de artikelen thuis hebt.

Advies nodig?

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085-0661661. Zij helpen je graag verder.

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661