2 producten

Pedaalemmer

Wil je gebruik maken van de meest hygiënische manier van afval weggooien? Maak dan gebruik van een pedaalemmer. Dankzij het pedaal onder aan de emmer kan je het afval weggooien zonder dat je met je handen de afvalbak aan moet raken. Het gebruik is simpel, je gaat met je voet op het pedaal staan en de deksel gaat open. De werking van elke pedaalemmer is hetzelfde, maar de ene pedaalemmer is de andere niet.

Vorm pedaalemmer

De pedaalemmer is op Badkamerwinkel.nl te vinden in een rechthoekige vorm, maar ook in een ronde vorm. Het is een kwestie van smaak of je voor een ronde of voor een rechthoekige pedaalemmer gaat.

Kleur pedaalemmer

Ook de kleur van de pedaalemmer is een kwestie van smaak. Op Badkamerwinkel.nl kan je kiezen uit de volgende kleuren: chroom, rood, roze, rvs, rvs gepolijst en zwart.

Inhoud pedaalemmer

Bij het maken van een keuze voor de pedaalemmer is ook de inhoud belangrijk. Hierbij is een afweging maken tussen vaak of weinig de afvalzak verwisselen en tussen een grote of een kleinere ruimte kwijt zijn aan de pedaalemmer in badkamer. Vaak wordt er gekozen voor een kleinere pedaalemmer voor de badkamer.