Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00
€ 19,99 € 19,72
Vergelijken
€ 272,25 € 189,00
Vergelijken

Badkussen

Je wilt na een lange dag lekker ontspannen in bad, maar steeds merk je dat je niet helemaal lekker ligt. Je hoofd en nek blijven oncomfortabel liggen op de harde badrand. Daar is een simpele oplossing voor: het badkussen. In ons assortiment vind je diverse badkussens die je nog meer laten genieten van het nemen van een bad.

Badkussen voor een juiste houding

Veel mensen nemen in bad onbewust een onjuiste houding aan. Dit kan aan verschillende factoren liggen. Misschien is het bad net iets te diep voor je, misschien heb je over het algemeen een foute houding of misschien heb je na een lange dag drukplekken op je rug die je wilt ontwijken. Als je geen goede houding aanneemt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Een simpel badkussen verhelpt dit probleem in een mum van tijd. Het kussen zorgt ervoor dat je hoofd zacht en comfortabel ligt waardoor de rest van je lichaam zich ook kan ontspannen.

Kwaliteit & Design

Een badkussen is er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Een ding hebben de badkussens uit het assortiment van Badkamerwinkel.nl wel gemeen met elkaar: ze zijn allemaal van goede kwaliteit. De badkussens gaan jaren mee.