Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Badkamer kopen? Wij helpen je!

Ga je jouw badkamer verbouwen, renoveren of heb je een compleet nieuwe badkamer nodig in je nieuwbouwhuis? Wij helpen je graag in onze winkels, of het nu inspiratie opdoen is of het ontwerpen van de hele badkamer.

De voordelen op een rijtje

  • Gratis persoonlijk advies van onze adviseurs
  • Hulp bij het samenstellen van je badkamer
  • Een goede voorbereiding voor jouw verbouwing

Inspiratie opdoen

Wanneer je er nog niet uit bent hoe je badkamer eruit moet gaan zien, dan vind je op onze website diverse blogs en Get The Look-pagina’s om inspiratie op te doen. Maar om het in het echt te ervaren, is natuurlijk nóg leuker. Bovendien krijg je er dan nog meer gevoel bij. In onze winkels vind je dan ook diverse mooie badkamers, in verschillende stijlen. Dus of je nu op zoek bent naar een landelijke badkamer, moderne badkamer of luxe badkamer, je kunt ze bekijken in onze winkels. Zo kom je er geheid achter wat je mooi vindt en stel je zo een lijst favorieten uit ons assortiment badkamer spullen samen. Maak een afspraak en onze adviseurs staan voor je klaar in de winkel naar keuze om je te helpen bij het vinden van de badkamerspullen die bij jou passen.Wil je graag advies?

Welke spullen heb je precies allemaal nodig, wat vind je mooi en waar heb je misschien nog geen rekening mee gehouden? Het kopen van een badkamer kan best lastig zijn. In onze winkels bieden wij je dan ook graag een helpende hand. Onze ervaren collega’s helpen je tijdens een afspraak met alle vragen die je hebt. Daarnaast hebben ze vaak goede tips en stellen je kritische vragen, om er zo achter te komen hoe jouw perfecte badkamer er uiteindelijk uit moet komen te zien. Zij kunnen je uitgebreid helpen en zelfs een heel ontwerp maken als je dat wilt. Maar zelf rondkijken en losse vragen stellen kan natuurlijk ook! Maak je een afspraak, dan ben je er in ieder geval zeker van dat onze adviseurs de tijd voor je hebben.

Complete badkamer samenstellen

In onze winkels vind je complete voorbeeld badkamers. Dit is handig ter inspiratie voor welke stijl en spullen jij mooi vindt, maar ook voor praktische zaken als indeling, grootte van een douchekop of soort wastafel. Daarbij vind je in onze winkels alles wat je in een badkamer zou kunnen vinden: baden, douches, toiletten, tegels, wastafels, noem het maar op! Bij Badkamerwinkel kun je dan ook jouw complete badkamer samenstellen. De mogelijkheden zijn alom! Of je nu een kleine badkamer of een grote badkamer hebt, er is altijd iets moois van te maken.

Een kleine badkamer indelen

Heb jij een kleine ruimte beschikbaar waar jouw nieuwe badkamer moet komen? Dan kan het lastig zijn om alle elementen mooi en praktisch in de ruimte te krijgen. De adviseurs in onze winkels helpen je daar graag bij. Met slimme oplossingen is er namelijk vaak meer mogelijk dan je wellicht denkt. Hierbij kun je denken aan een hoekbad, of een spiegelkast of nisjes die extra opbergmogelijkheden creëren. Daarnaast zijn er ook smallere opties voor bijvoorbeeld inbouwreservoirs of toiletten, waardoor deze minder ruimte in beslag nemen, en je dus meer ruimte overhoudt. Onze adviseurs kunnen je daar van alles over vertellen.

Grote badkamer? Wij helpen je!

Heb jij de beschikking over een flink aantal vierkante meters in je badkamer? Dan kan het flink lastig zijn om deze ruimte op een goede en fijne manier in te delen. Onze badkamer adviseurs hebben ruime ervaring om jou hierbij te helpen.

In ruime badkamers vind je vaak een vrijstaand bad. Dit geeft een enorme luxe en ruimtelijke uitstraling aan de badkamer. Maar waar plaats je die het beste? Dat is toch lastig, als je daar vele mogelijkheden voor hebt. Het belangrijkste is dat jij jezelf dadelijk fijn voelt in jouw nieuwe badkamer en dat de ruimte een logische ‘flow’ heeft. Bij een grotere badkamer kan het wat lastiger zijn om dit zelf te bepalen, juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn qua indeling.

Laat een ontwerp maken

Bij het kopen van een compleet nieuwe badkamer, is het heel erg praktisch om een ontwerp hiervan te (laten) maken. Zo krijg je niet alleen inzicht in wat er allemaal in de ruimte past, maar ook op welke manier al deze elementen het beste in deze ruimte kunnen worden verdeeld. En, niet te vergeten, je krijgt natuurlijk een prachtig beeld van hoe het eruit zal gaan zien wanneer de hele klus afgerond is. Dit is ook het moment waarop er makkelijk elementen kunnen worden verschoven en je je voor kunt stellen welke optie handiger is. Erg inzichtelijk dus.

Onze badkamer adviseurs zijn echte experts in het maken van badkamer ontwerpen en dit doen ze dan ook met alle liefde voor je. Het geeft je namelijk vaak écht een goed beeld van hoe je badkamer zou kunnen worden. Wanneer je een afspraak maakt, reserveren we tijd voor jou bij één van onze adviseurs. Zo heeft onze adviseur alle tijd om samen met jou jouw nieuwe badkamer samen te stellen. In het 3D-ontwerp kun je dan gelijk zien of de badkamer matcht met de badkamer die je voor ogen had.

Badkamerrenovatie

Bij het renoveren van een badkamer komen net wat andere vragen om de hoek kijken dan wanneer je een compleet “leeg canvas” hebt, wat bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis het geval is. Zo zit je misschien met bepaalde aansluitingen of leidingen die je graag behoudt of juist zou willen verleggen, wil je vloerverwarming toevoegen of heb je een staand toilet, waar je graag een hangend toilet van zou willen maken. Ook met dit soort vragen kun je bij onze badkamer adviseurs terecht. En ook hiervoor kunnen zij een ontwerp maken, rekening houdend met jouw wensen.