Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Tegels

Tegel afspraak

Badkamerwinkel.nl beschikt over een ruim assortiment tegels. Een tegel heeft een grote invloed op je badkamer. Het uitzoeken van een geschikte tegel voor je badkamer is dan ook een lastige klus. Heb je advies nodig? Raadpleeg dan ons advies over tegels of neem contact op met onze klantenservice.

Advies over badkamertegels | Advies over vloertegels | Advies over wandtegels

Badkamertegels

Badkamertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in je badkamer. Daarom ga je niet over één dag ijs met het uitzoeken van je badkamertegels. Bij Badkamerwinkel.nl vind je een compleet en ruim assortiment wandtegels, vloertegels, maar ook het mooiste mozaïek, zodat je ook leuke accenten kunt maken in jouw badkamer.

Tegelinspiratie

Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. En dat is maar goed ook! De meeste mensen kiezen toch wel voor de neutrale tinten, zoals wit, zwart en grijs. Deze tinten geven een mooie basis, maar het is ook erg mooi om deze te combineren met kleurrijke tegels of juist tegels met een natuurlijk uiterlijk, zoals houtlook tegels. Maar wat te denken van speelse accenten, zoals mozaïektegels achter het meubel of in een nisje, maar je kunt ook een mooi effect aanbrengen met stroken in verschillende afmetingen voor het bad.

Bestel ook alle tegels online bij Badkamerwinkel.nl

Ben jij die handige doe-het-zelver en ben je tevreden met je tegelkunsten? Koop dan alle spullen om jouw badkamer te betegelen online, zodat alles gemakkelijk bij je thuis wordt bezorgd en je goed voorbereid kunt starten met het betegelen van jouw badkamer. Wat heb je nodig voor de tegelklus? De juiste tegellijm, het juiste voegmiddel en de ideale tegelkruisjes, maar natuurlijk ook de tegels die je graag wilt in jouw badkamer. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor advies over tegels en toebehoren, maar je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van onze winkels om diverse tegels te bekijken.

Mozaiek tegels

€ 38,85 € 32,11
€ 50,58 € 41,80

Atlas Concorde Dwell keramische tegelmat 30x30 cm, hexagon gold 2,8x2,8 cm, rust

  • Vloertegel : Nee
  • Kleur : Overig
  • Wandtegel : Ja
  • Geglazuurd : Ja
  • Afmeting: 300 mm x 285 mm
€ 60,50 € 43,58
€ 22,30 € 18,43

Badkamertegels

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste badkamertegels? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!