Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 17:30

Badkamertegels

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste badkamertegels? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Pamesa Bosco vloertegel 22x85cm, argent

 • Vloertegel : Ja
 • Type : Vloertegel
€ 65,00
Vergelijken

Pamesa Bosco vloertegel 22x85cm, cenere

 • Vloertegel : Ja
 • Type : Vloertegel
€ 65,00
Vergelijken

Pamesa Bosco vloertegel 22x85cm, moka

 • Look : Hout
 • Vloertegel : Ja
€ 65,00
Vergelijken

Pamesa Kingswood vloertegel 22x85cm, argent

 • Vloertegel : Ja
 • Type : Vloertegel
€ 65,00
Vergelijken

Pamesa Kingswood vloertegel 22x85cm, natural

 • Vloertegel : Ja
 • Type : Vloertegel
€ 65,00
Vergelijken

Pamesa Kingswood vloertegel 22x85cm, oxid

 • Vloertegel : Ja
 • Type : Vloertegel
€ 65,00
Vergelijken

Waarom houtlook tegels?

Wil je een vloer met een natuurlijke en warme uitstraling, maar wel het praktische voordeel van tegels? Kies dan voor tegels met een houtlook! Daarmee creëer je een landelijke sfeer dat in elk interieur past. Naast het charmante uiterlijk door het houtmotief ben je op die manier ook verzekerd van de veilige anti-slip afwerking. En de tegels zijn in verschillende kleuren en motieven te krijgen! Let er op dat keramisch parket dus ook wel houtlook tegels of keramisch hout genoemd worden.!

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket tegels hebben veel voordelen in vergelijking met een echte houten vloer. Ten eerste vergt een houtlook tegel veel minder onderhoud dan een houten vloer. Schuren, lakken en in de was zetten is niet meer nodig. Daarnaast is het kras- en slijtvast, vlekbestendig en heeft het een natuurlijke uitstraling. Wat natuurlijk een belangrijk detail is, is dat keramisch parketvloeren ook enorm geschikt zijn voor de badkamer, omdat deze bestand zijn tegen water. Ook kunnen de houtlook vloertegels prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Keramische vloeren kunnen dus in elke ruimte van je huis gebruikt worden.

Keramisch parket leggen

Als je wil dat het parket zo veel mogelijk op een echte houten vloer lijkt is het belangrijk dat de tegels goed gelegd worden. Verdiep je hier goed in voordat je hier aan begint of huur een professional in. Naast dat het goed gelegd moet worden is ook het patroon erg belangrijk. Het is wel zo natuurlijk als de naden een beetje verspringen. Je kunt er ook voor kiezen om een visgraat patroon te creëren, wat op dit moment erg populair is.

Kies het juiste voegmiddel

Je denkt er misschien niet gelijk over na, maar het voegmiddel dat je kiest, is ook erg belangrijk. Gelukkig is voegmiddel in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met de juiste kleur voegmiddel zorg je namelijk voor een mooie afwerking van keramisch parket. Met een kleur die dicht bij de gekozen houtlook tegel past, valt de voeg bijna niet op. Dit zorgt ervoor dat het een mooi geheel is en de tegels bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Bekijk de ruime keuze in voegproducten hier.

Kom naar onze winkels!

Ben je van plan om keramisch parket te kopen, maar kom je er online niet uit? Dat is begrijpelijk want wij hebben een ruim assortiment aan keramisch parket, logisch dat je niet meteen weet wat je moet kiezen. Dit is geen enkel probleem! Je bent van harte welkom in onze winkels om rond te kijken in onze showroom of je te laten adviseren. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze adviseurs van de klantenservice. Wij helpen je graag!