Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Douglas Jones Fusion vloertegel 60x60x1cm, mistique black

  • Vloertegel : Ja
  • Type : Vloertegel
  • Wandtegel : Nee
  • Kleur : Zwart
  • Afmeting: 600 mm x 600 mm
€ 55,00
€ 50,97
per m2
Vergelijken

Het voordeel van metro tegels

Het fijne aan metrotegels is dat deze een klein formaat hebben. Hierdoor kun je, als je dit mooi vindt, gemakkelijk zelf een patroon maken. Dit kan door middel van het gebruik van verschillende kleuren tegels en door verschillende manieren van tegelen. Denk aan een zigzag patroon, recht onder elkaar of een visgraat patroon. Ook zijn er metro tegels waar reliëf in zit, door deze ook te gebruiken kun je bijvoorbeeld leuke randen maken.

De metro wandtegel kun je ook combineren met grote effen tegels. Op deze manier creëer je een contrast en zo valt de wand met metro tegels nog meer op!

Verschillende metro tegels

De meest standaard maat voor metro tegels is 7,5 x 15 cm. Tegenwoordig zijn er gelukkig verschillende afmetingen verkrijgbaar. De tegels zijn er in veel verschillende kleuren. Waaronder zwart en wit, maar ook fellere kleuren als geel en rood. Je kunt hiermee dus eindeloos combineren. Ook de eerder genoemde metro tegels met reliëf kun je hierbij gebruiken.

Kies de juiste tegels

Weet je niet zeker welke tegel je moet kiezen? Kom dan gerust eens langs in onze winkels voor advies en om wat tegels in het echt te bekijken. Bij iedere tegel staat aangegeven of deze in onze winkels te zien is. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met onze sanitair adviseurs via 085-0661661. Wij helpen je graag!