Fonteinbladen

Als je een opbouw fonteintje of waskom hebt dan is het belangrijk om een fonteinblad te plaatsen op de fonteinonderkast, omdat het fonteintje anders niet gemonteerd kan worden. Op onze website vind je fonteinbladen in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren zodat je er altijd een vindt die past bij jouw toiletruimte.

Producten 45-49 van 49

sort-descending
Foto-tabel
  • Materiaal blad : Natuursteen massief
  • Met rugwand : Nee
  • Dikte : 20 mm
€ 85,05
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur : Mat zwart
  • Uitvoering : Dicht blad
€ 72,60
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur : Blue stone
  • Uitvoering : Dicht blad
€ 72,60
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur : Glans wit
  • Uitvoering : Dicht blad
€ 72,60
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur : Mat wit
  • Uitvoering : Dicht blad
€ 72,60

Ondanks dat een fontein waskom geen groot formaat heeft, creëer je met het vrijstaande exemplaar wel een ruimtelijk effect in het toilet. Dit laat de toiletruimte groter lijken en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen voor de kleinste ruimte van het huis.

Om een fontein waskom te kunnen monteren op de onderkast, heb je wel een fonteinblad nodig om de fonteinonderkast mee af te dekken. Anders is het niet mogelijk om het fonteintje te plaatsen en dat zou zonde zijn.

Als het fonteintje eenmaal staat dan zal deze niet het hele blad bedekken waardoor je nog voldoende ruimte overhoudt om spulletjes neer te zetten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een zeeppomp waarmee je na ieder toiletgebruik jouw handen kunt wassen.

Een fonteinblad is qua breedte een stuk kleiner dan een gewoon wastafelblad en om deze reden uitermate geschikt voor een kleine ruimte als het toilet.

Waar moet je op letten bij het kopen van een fonteinblad?

Bij het kopen van een nieuw fonteinblad is het niet alleen zaak om te kijken naar de schoonheid en stijl van het blad, maar het blad moet ook functioneel en praktisch zijn voor in jouw toiletruimte.

Het is natuurlijk allereerst wel zo prettig dat het fonteinblad past op de fontein onderkast die in jouw toiletruimte staat. Om zeker te weten dat het fonteinblad past, geldt: meten is weten. Dit voorkomt teleurstellingen en het onverhoopt moeten terugsturen van het blad.

Als je op zoek bent naar een blad met een breedte van bijvoorbeeld 80 cm dan kun je beter in de categorie met gewone wastafelbladen op onze website kijken. De fonteinbladen op Badkamerwinkel.nl hebben namelijk veelal een wat kleinere breedte van 35 of 45 cm zodat ze ontzettend geschikt zijn voor de kleinste ruimte van het huis.

Door te meten weet je hoe groot het fonteinblad moet zijn en dankzij de afmetingen die bij al onze fonteinbladen vermeld staan, kom je altijd een fonteinblad tegen die past bij jouw onderkast en bij de toiletruimte waar deze uiteindelijk in geplaatst wordt.

Een fonteinblad moet niet alleen praktisch zijn en de juiste afmetingen hebben, het is natuurlijk ook van groot belang dat het fonteinblad mooi is, want ook van een toiletruimte kan een stijlvolle plek gemaakt worden. Gelukkig hebben we bladen in verschillende kleuren zodat je altijd een vindt die aansluit bij jouw stijl. Ga je voor essen grijs, mat zwart of eiken? De keuze is aan jou!

Niet alleen kleur kan veel doen voor een blad en de ruimte waar het in staat, ook de afwerking kan van belang zijn. Zo zorgt een hoogglans afwerking voor een luxe en strakke uitstraling en creëer je met een mat blad juist vaak een stoere uitstraling.

Ook voor de afwerking geldt weer dat het niet alleen een kwestie van schoonheid is, maar ook een functionele afweging kan zijn. Op een hoogglans fonteinblad zie je al snel beschadigingen en vingerafdrukken terwijl je hier bij een mat fonteinblad minder snel last van hebt en deze dan ook minder vaak schoon moet maken.

Welk fonteinblad je ook kiest, of dat nu een mat of hoogglans exemplaar is, het is aan te raden dat je deze regelmatig schoonmaakt. Op die manier blijft het fonteinblad er mooi uitzien en gaat deze lange tijd mee.

Maak het fonteinblad compleet

Met alleen een fonteinblad is de toiletruimte natuurlijk nog niet af; zodra je een blad hebt gevonden is het namelijk tijd om verder te kijken naar wat je nog meer allemaal nodig zou kunnen hebben om de ruimte compleet te maken.

We zetten graag een overzicht voor je op een rij met spullen die je kunt bestellen om het fonteinblad en dus de toiletruimte af te maken.

Fonteintje

Als je een passend fonteinblad hebt gevonden, is het ook goed om te kijken naar welk fonteintje je graag zou willen. Een fonteintje is speciaal op maat gemaakt voor een kleine ruimte als het toilet en is om deze reden ook een stuk kleiner dan de wastafels die we in de badkamer zien.

Combineer het fonteinblad met een solid surface fontein met dunne randen in de kleur wit mat of ga juist voor een stoer en robuust tintje met een natuurstenen fontein in het zwart of het grijs. De keuze is volledig aan jou!

Of je nu houdt van industrieel, modern of strak; ook jouw toiletruimte mag er stijlvol uitzien en bij Badkamerwinkel.nl ben je daarvoor aan het juiste adres.

Fonteinkraan

Om het hoekje met de fontein daadwerkelijk functioneel te krijgen en te kunnen gebruiken zoals het is bedoeld, heb je vanzelfsprekend een kraan nodig.

Op onze website vind je een breed assortiment aan fonteinkranen. Deze fonteinkranen zijn extra klein en hebben een korte uitloop waardoor het water niet alle kanten opspat en zijn om deze reden uitermate geschikt voor een fonteintje.

Het maakt niet uit naar welke kleur fonteinkraan je op zoek bent, op Badkamerwinkel.nl vind je exemplaren in kleuren als RVS, mat wit of brons zodat je altijd een fonteinkraan vindt die voldoet aan jouw wensen. Kortom, de keuze is reuze.

Sifon en afvoerplug

Vergeet ook zeker niet om een sifon en afvoerplug te bestellen. Hoewel ieder fonteintje deze nodig heeft, worden ze niet altijd meegeleverd. Een sifon is de afvoer en de afvoerplug zorgt voor een waterdichte verbinding tussen de wastafel en sifon.

Tegenwoordig heb je ook ruimtebesparende sifons die zorgen voor meer ruimte onder het fonteintje. Ideaal voor een kleine ruimte.

Je hoeft niet bang te zijn dat een sifon of afvoerplug de stijl van jouw toiletruimte of badkamer verpest. Zowel de sifon als de afvoerplug kun je tegenwoordig matchen met jouw fonteinkraan en accessoires.

Merken als Regn, Hotbath en GROHE maken namelijk tegenwoordig al hun producten in dezelfde kleuren zodat je ook van de kleinste ruimte van het huis een waanzinnig stijlvol geheel maakt.

Accessoires

Tot slot kan de toiletruimte helemaal afgemaakt worden met accessoires om de ruimte zo een persoonlijk tintje te geven. Denk bijvoorbeeld aan een zeepschaaltje, tissuebox of handdoekring voor op of naast het fonteinblad, maar je kunt ook denken aan een toiletrolhouder en toiletborstelhouder voor in de toiletruimte zelf.

Een groot bijkomend voordeel is dat je ook veel accessoires kunt matchen met de fonteinkraan, het sifon en de afvoerplug aangezien veel merken hun producten dus in dezelfde kleuren maken. Zo is de toiletruimte niet alleen functioneel, maar ziet het er ook nog eens prachtig uit.

Waarom kiezen voor een fonteinblad van Badkamerwinkel.nl?

Dankzij het brede aanbod fonteinbladen van A-merken vind je er altijd een die bij jouw toiletruimte past.

Het grote voordeel van het bestellen van een fonteinblad bij Badkamerwinkel.nl is dat wij onze producten aanbieden tegen scherpe prijzen. Als je bestelt voor meer dan €100,- dan is de verzending gratis en zijn de verzendkosten daarmee dus voor onze rekening; wel zo fijn voor de portemonnee.

Bovendien hoef je dankzij onze snelle levering niet lang te wachten voordat je jouw nieuwe fonteinblad in gebruik kunt nemen.

Meer informatie?

We kunnen ons goed voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen welk blad past bij jouw fonteinonderkast of bij de toiletruimte. Als je vragen hebt, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice waar onze adviseurs je graag verder helpen en al jouw vragen beantwoorden.

Natuurlijk ben je ook welkom om een bezoek te brengen aan onze winkels zodat je de fonteinbladen en andere producten in het echt kunt bekijken. Een van onze adviseurs helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezig met laden...