Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel .

Heb je jouw gekoelde drinkwater liever plat of bruisend? Ergens daar tussenin? Met Grohe Blue is de keus volledig aan jou. Allereerst wordt het water gefilterd om onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt het gekoeld om die frisse bergsmaak te creëren. En als je de kraan aanzet bepaal je met een simpele druk op de knop of het plat, licht bruisend of bruisend water isdat je glas in stroomt.

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Hoeveel keer per dag heb jij kokend heet water nodig? Denk daar maar eens goed over na. Vaak? Dan past de allernieuwste Grohe Red New kokend heet water kraan zeker in jouw keuken!

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel

bar

Badkameraccessoires kleden een badkamer aan en geven de ruimte extra sfeer. Met een paar simpele trucs kun je er al voor zorgen dat je badkamer er net even wat leuker uitziet. Misschien zelfs wel een beetje zoals op je vakantieadres? Het zijn de kleine dingen die voor grote veranderingen kunnen zorgen.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche door Badkamerwinkel

Even onder de douche of lekker in bad: voor velen hét ontspanmomentje van de dag. Helaas lopen de kosten qua energie gebruik wel makkelijk op, zeker als je met een heel gezin bent. Lees daarom eens deze slimme tips over besparen onder de douche en in bad

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Kranen door Badkamerwinkel

In het ontwerp van de GROHE Atrio collectie staat duurzaamheid voorop. Zowel in vorm als functie. Een optimaal gebruiksgemak gecombineerd met een minimalistisch design dat jaren meegaat. Met de Atrio als toevoeging aan de GROHE SPA-portfolio is er aan de behoefte voldaan om een iconisch design te creëren die interieurontwerpers, architecten en mensen met visie meer flexibiliteit geeft om het type badkamer te realiseren die ze voor ogen hebben.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Woontrends 2019! Wat kunnen we verwachten? Op interieurgebied draait alles om een persoonlijke en gedurfde stijl. Een beetje over de top zelfs. Met klassieke en grote kitscherige elementen. Denk aan: ornamenten, een ligbad op pootjes, maar ook verweerde elementen, gecombineerd met glas, imperfectie en heel verschillende texturen.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Douchebakken en douchevloeren zijn er in vele vormen, kleuren en maten. Wat vaak vergeten wordt, is het materiaal van de douchevloer. Toch is dat minstens net zo belangrijk bij je keuze voor een ondergrond. Je doucht immers het fijnst op een stabiele, vlakke en niet-gladde douchevloer. Maar wat is dan het beste materiaal dat je kunt kiezen?

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

Radiator kiezen

Of je nu op zoek bent naar een designradiator voor je nieuwe badkamer of dat je een radiator wilt vervangen, bij Badkamerwinkel.nl ben je aan het juiste adres. Een designradiator in je badkamer geeft uitstraling en is naast het verwarmen van de ruimte ook erg handig voor het verwarmen of drogen van handdoeken. Maar waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een radiator? Wij leggen het je uit.

Lees meer