0

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Sanitair met afgeronde hoeken is dé badkamer trend van dit moment. In de badkamer wordt normaal gesproken vaak gebruik gemaakt van rechte hoeken, bijvoorbeeld bij vierkante tegels of een inloopdouche. Als je hier wat meubels aan toevoegt met afgeronde hoeken doorbreek je de rechte lijnen in de badkamer!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Een toilet wordt in huis veel gebruikt. Het kan voorkomen dat het toilet stuk gaat. Of je bent op een gegeven moment gewoon klaar met het toilet dat je hebt. Dan is het tijd voor een nieuw toilet. Maar hoe pak je zoiets aan? We zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rij.

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel

Een badwand is ideaal wanneer je een bad hebt waarin je doucht. Daarmee voorkom je dat water op plekken terecht komt waar je het niet wilt hebben. Én het houdt de warmte die vrijkomt bij het douchen een beetje vast. Badwanden zijn er in verschillende soorten en maten. Om de juiste badwand te kunnen kiezen, vertellen we jou in deze blog alles over badwanden.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een regendouche. Je hebt deze term vast voorbij horen komen wanneer je je aan het oriënteren bent voor een nieuwe douche of misschien zelfs een complete badkamer. Maar wat is een regendouche nu eigenlijk? En welke keuzes heb je als je er eentje wilt kopen? In deze blog vertellen we je alles over de regendouche.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Misschien is het de hoogste tijd voor een nieuwe badkamer. Maar dan zul je bij jezelf denken: ‘wat kost een nieuwe badkamer gemiddeld?’. Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer kunnen de kosten natuurlijk nogal variëren. En dat wordt niet alleen bepaald door de afmetingen van de badkamer, maar ook de uitvoering van de inrichting in de badkamer. Je kunt het eigenlijk zo gek maken als dat je het zelf wilt.

Lees meer
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Een badkamerspiegel lijkt maar een klein onderdeel van je badkamer, terwijl de badkamerspiegel juist de eyecatcher van je badkamer kan zijn, als je de juiste kiest! Met een spiegel kun je onder andere optisch extra ruimte creëren. Een grote badkamerspiegel zorgt er bijvoorbeeld vaak voor dat je badkamer groter lijkt.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten grote tegels, dat het lastig kan zijn om hieruit te kiezen. Kies je voor effen tegels of tegels met een print en in welk formaat? Voor inspiratie over verschillende stijlen tegels kun je ook deze blog eens bekijken. Als je de look van je tegels bepaald hebt, is het belangrijk om te bedenken welk formaat tegels je aan zou willen schaffen. Ga je voor wat kleinere tegels of juist hele grote tegels? Wij willen je graag de voordelen van grote tegels laten zien, hopelijk maakt dit voor jou de keuze wat makkelijker!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

De douchewc wordt steeds populairder in Nederland en België. Waar het bidet maar langzaam naam maakt in ons land, wordt de douchewc met open armen ontvangen. Hoe komt dit? Want deze twee hebben toch een aantal soortgelijke eigenschappen. En wat zijn naast deze overeenkomsten dan precies de verschillen tussen het bidet en de douchewc? Wij maken het je een stuk duidelijker!

Lees meer