Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Je bent bezig met nieuwbouw of renovatie van je badkamer of toiletruimte en je vraagt je af hoe hoog je het toilet moet monteren? Dat is een goede vraag! Het bezoek aan het kleinste kamertje moet natuurlijk wel comfortabel zijn.

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Wil je de ruimte in jouw woning optimaal benutten? Misschien is het dan een idee om van een ruime zolder een woonzolder te maken! Een slaapkamer is waarschijnlijk het eerste waar je aan zult denken. Dan is het misschien ook wel handig om een toilet op zolder te plaatsen.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

In woonaccessoires en keukens is de metallic trend met koper en goud al een tijdje populair. Deze kleuren zien we inmiddels ook opkomen in de badkamer. In 2020 zet deze trend in een sneltreinvaart door. Voornamelijk badkamerkranen zijn nu verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder metallic kleuren: denk aan goud, champagne en brons. Deze shiny kleuren zorgen voor een stijlvolle, elegante look. De metallic kleur die we in de badkamer op dit moment toch wel het meest terug zien is goud. Goud is sowieso weer helemaal terug en dat zien we dus onder andere terug in de woonkamers en badkamers. Dus ga jij je badkamer verbouwen? Ga dan voor goud!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Maak van jouw eigen badkamer thuis een heuse wellness badkamer. Lees in deze blog hoe je dat kunt doen en geniet elke dag van het luxe gevoel dat bij een wellness badkamer komt kijken.

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

De kleur zwart is een erg populaire kleur die tegenwoordig vaak gebruikt wordt voor ons interieur én dus ook voor onze badkamers. Heb je alles mooi op elkaar afgestemd? Zwarte kranen, een zwarte spiegel en een zwart douchewand frame? Dan is die witte wc pot misschien wel een doorn in het oog. De witte wc pot past simpelweg niet in je moderne badkamer waarin veel zwart verwerkt is. Een zwarte wc pot is dan de perfecte oplossing voor jou!

Lees meer
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Ronde vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer, denk bijvoorbeeld aan een bad of wastafel met afgeronde hoeken. Als je meer wil lezen over afgeronde hoeken in de badkamer, bekijk dan ook deze blog eens. We zien deze trend ook terugkomen bij de badkamer accessoires. Zo zien we de ronde spiegels en spiegels met afgeronde hoeken steeds vaker terug. Het kiezen van de juiste spiegel is erg belangrijk, omdat een spiegel je badkamer echt compleet kan maken. Wij laten je zien waarom je voor een ronde spiegel zou moeten kiezen én welke verschillende ronde spiegels er zijn!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een ruimtelijk effect in de badkamer is eenvoudig te creëren door het monteren van een inloopdouche. De transparante, glazen wand van de inloopdouche belemmert het zicht niet, waardoor de ruimte groter lijkt. We zetten een aantal pluspunten van een inloopdouche voor je op een rij. Met deze badkamer ideeën geef je jouw badkamer al snel een grotere look!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Ga je zelf jouw nieuwe badkamer betegelen? In deze blog leggen we uit hoe je het beste tegels kunt monteren en waar je op moet letten bij het zelf betegelen van jouw badkamer. Zo ben je zeker van een waterdicht en prachtig resultaat.

Lees meer