Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel . 27 juli 2017

Even een ultiem rustmomentje. Sommige mensen boeken voor veel geld een wellness modderbehandeling. Bij Badkamerwinkel.nl vinden het we het belangrijk dat je niet teveel betaalt. Lees ons ultieme modderbad recept.

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel 29 juni 2017

Even een ultiem rustmomentje. Sommige mensen boeken voor veel geld een wellness modderbehandeling. Bij Badkamerwinkel.nl vinden we het belangrijk dat je niet teveel betaalt. Lees ons ultieme modderbad recept.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel 27 juni 2017

Met de Rainmaker Select van Hansgrohe beleef je water in een nieuwe dimensie! Comfort en functionaliteit met ook nog een super mooi design én de keuze uit heerlijke straalsoorten. Een douche om van te dromen..

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel 12 juni 2017

Kranen.. je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten. Kleuren? Jazeker tegenwoordig kun je ook kiezen uit verschillende kleuren voor je kraan. In dit blog nemen we je mee langs de mooiste kranen!

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel 12 juni 2017

Het is de trend van 2017: mannen met grote baarden, snorren in alle vormen en maten en mooi gestylde & getrimde sikjes. Om de juiste look te creëren gaan de mannen van tegenwoordig naar een barbershop en hebben ze thuis een goede kwalitatieve scheerspiegel.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel 18 mei 2017

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, maar waar moet je beginnen? Heel simpel: bij de tegels natuurlijk! Met kleuren, maten en patronen bepaal je de stijl van jouw unieke badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel 4 mei 2017

Op 14 mei is het Moederdag, de dag om je moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Of je nou een stoere, klassieke of romantische moeder hebt. Badkamerwinkel heeft het perfecte cadeau.

Lees meer
Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel 25 april 2017

Tanden poetsen, even opmaken of scheren. Je staat er dagelijks meerdere keren voor: je wastafel. Reden genoeg om daar geen dertien-in-een-dozijn type op te hangen. Er zijn echt heel erg veel mogelijkheden om van je wastafel een echte eyecatcher te maken

Lees meer