Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel 27 juni 2017

Met de Rainmaker Select van Hansgrohe beleef je water in een nieuwe dimensie! Comfort en functionaliteit met ook nog een super mooi design én de keuze uit heerlijke straalsoorten. Een douche om van te dromen..

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel 12 juni 2017

Kranen.. je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten. Kleuren? Jazeker tegenwoordig kun je ook kiezen uit verschillende kleuren voor je kraan. In dit blog nemen we je mee langs de mooiste kranen!

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel 12 juni 2017

Het is de trend van 2017: mannen met grote baarden, snorren in alle vormen en maten en mooi gestylde & getrimde sikjes. Om de juiste look te creëren gaan de mannen van tegenwoordig naar een barbershop en hebben ze thuis een goede kwalitatieve scheerspiegel.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel 18 mei 2017

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, maar waar moet je beginnen? Heel simpel: bij de tegels natuurlijk! Met kleuren, maten en patronen bepaal je de stijl van jouw unieke badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel 4 mei 2017

Op 14 mei is het Moederdag, de dag om je moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Of je nou een stoere, klassieke of romantische moeder hebt. Badkamerwinkel heeft het perfecte cadeau.

Lees meer
Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel 25 april 2017

Tanden poetsen, even opmaken of scheren. Je staat er dagelijks meerdere keren voor: je wastafel. Reden genoeg om daar geen dertien-in-een-dozijn type op te hangen. Er zijn echt heel erg veel mogelijkheden om van je wastafel een echte eyecatcher te maken

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche door Badkamerwinkel 20 april 2017

Even onder de douche of lekker in bad: voor velen hét ontspan momentje van de dag. Helaas lopen de kosten qua energie gebruik wel makkelijk op, zeker als je met een heel gezin bent. Lees daarom eens deze slimme tips over besparen onder de douche en in bad

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel 5 april 2017

Me-time in de badkamer is steeds belangrijker geworden en we douchen langer als ooit tevoren! In deze blog nemen we je mee door de wereld van de badkamertrends van 2017.

Lees meer