0

Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

De Quooker is één van de meest bekende kokend water kranen. Een Quooker zorgt ervoor dat je binnen enkele seconde direct kokend water uit de kraan kan tappen. Er bestaan verschillende modellen Quookers met vele voordelen.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Je nieuwe droombadkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om te kiezen voor elementen die je over een paar jaar nog steeds mooi vindt. Daarom is het zonde om te blijven hangen in oude trends. De look van je badkamer is dan al verouderd terwijl hij net nieuw is. Door goed te kijken naar de trends van het nieuwe jaar zie je wat er nieuw aan komt en wat nog langer blijft. Zo heb jij straks een badkamer die nog jaren hip is. Lees mee met de 10 belangrijkste badkamertrends van 2020!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een douchebeurt is vaak een ontspannend begin óf afsluiting van je dag. Hier wil je dan ook optimaal van kunnen genieten. Om het je een stuk gemakkelijker te maken komt Hansgrohe nu met de Rainfinity serie. Dé serie die je badkamer verandert in een waar wellnessoord!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Ze worden alsmaar populairder; de zwarte kranen en dan voornamelijk de mat zwarte variant. Ze zijn modern, stijlvol én goed te combineren. Wij delen graag wat opties en inspiratie met je!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Wil je eens van de standaard sanitairkleuren afwijken? Dat kan met deze 5 nieuwe series van Differnz. Deze fonteinen én kranen zijn naast in de standaard kleuren ook in verschillende speciale kleuren verkrijgbaar!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of douche hoek, maar wil je eens van de standaard afwijken? Dit kan met de nieuwe Easy Drain Diamond! In je nieuwe badkamer wil je graag dat alles met elkaar matcht, maar een douchegoot bestaat normaal gesproken vaak uit een rechthoekige of soms een driehoek vorm. De nieuwe Easy Drain Diamond zorgt voor meer keus, deze heeft namelijk de vorm van een langgerekte ruit en komt helemaal tot zijn recht in jouw nieuwe, moderne badkamer!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept al meteen een reactie op. Niemand zit dan ook op de nare geurtjes van het toilet te wachten! Geberit heeft hiervoor dé oplossing, namelijk de Geberit DuoFresh module. Dit is een slim geurzuiveringssysteen, die je plaatst achter je bedieningsplaat. De DuoFresh module is eenvoudig te installeren en past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs én bedieningsplaten!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Badmeubels Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Wil jij je badkamer graag een nieuwe look geven, maar heb je geen zin / tijd / geld voor een hele renovatie? Geen probleem! Ook met kleine aanpassingen creëer jij een heel andere badkamer en hou je nog geld over om op vakantie te gaan ook!

Lees meer