Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

Radiator kiezen

Of je nu op zoek bent naar een designradiator voor je nieuwe badkamer of dat je een radiator wilt vervangen, bij Badkamerwinkel.nl ben je aan het juiste adres. Een designradiator in je badkamer geeft uitstraling en is naast het verwarmen van de ruimte ook erg handig voor het verwarmen of drogen van handdoeken. Maar waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een radiator? Wij leggen het je uit.

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel

Even een ultiem rustmomentje. Sommige mensen boeken voor veel geld een wellness modderbehandeling. Bij Badkamerwinkel.nl vinden we het belangrijk dat je niet teveel betaalt. Lees ons ultieme modderbad recept.

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel

Een kleine badkamer inrichten is niet eenvoudig, want de eisen in combinatie met de beperkte ruimte maken het lastig. Toch is er meer mogelijk dan je denkt. Eigenlijk valt of staat alles met de indeling. Dat is de basis en vanaf daar kun je eenvoudig jouw favoriete meubel uitzoeken net als die mooie regendouche. Een aantal tips op een rij.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, maar waar moet je beginnen? Heel simpel: bij de tegels natuurlijk! Met kleuren, maten en patronen bepaal je de stijl van jouw unieke badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

De sfeer in je nieuwe badkamer of toilet wordt voor een heel groot deel gemaakt door de tegels. Logisch dat veel mensen lang twijfelen over de juiste tegelkeuze. Met mozaïek kun je een sfeervol accent toevoegen aan je badkamer. Kijk maar eens mee naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

Lees meer
Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel

Tanden poetsen, even opmaken of scheren. Je staat er dagelijks meerdere keren voor: je wastafel. Reden genoeg om daar geen dertien-in-een-dozijn type op te hangen. Er zijn echt heel erg veel mogelijkheden om van je wastafel een echte eyecatcher te maken.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel .

Douchen…de een doet het in de ochtend, de ander doet het in de avond. De een doucht graag alleen en de ander doucht graag samen. Douchen is een heerlijk verfrissend moment, waarbij iedereen zo zijn eigen rituelen heeft. Toch zijn er nog heel veel vragen en weetjes over douchen.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Je wilt geen douchebak, maar gewoon een strakke moderne inloopdouche? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een stijlvolle douchegoot om jouw badkamer helemaal af te maken. Ze zijn er in eenvoudige uitvoeringen tot de meest luxe varianten waarbij de douchegoot nagenoeg onzichtbaar is. Bovendien zijn de douchegoten in veel breedtes te verkrijgen. We hebben een uitgebreid assortiment douchegoten en zullen je een aantal tips geven.

Lees meer