Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel 16 oktober 2017

Hoeveel keer per dag heb jij kokend heet water nodig? Denk daar maar eens goed over na. Vaak? Dan past de allernieuwste Grohe Red New kokend heet water kraan zeker in jouw keuken!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel 3 oktober 2017

In het najaar worden de dagen weer korter en brengen we al gauw meer tijd door binnen in ons huis. Hét moment om het binnen gezellig te maken dus dat betekent: aandacht voor je interieur!

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel 19 september 2017

De sfeer in je nieuwe badkamer of toilet wordt voor een heel groot deel bepaald door de tegels. Logisch dat veel mensen lang over twijfelen over de juiste tegelkeuze. Met mozaïek kun je een sfeervol accent toevoegen aan je badkamer. Kijk eens mee naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel 7 september 2017

Wil jij geen saaie volledig grijze badkamer maar weet je niet hoe je kleur moet toevoegen? Kleur maakt je badkamer gezellig en persoonlijk. Wees niet bang om kleuren onderling te combineren, als je slechts één kleur toevoegt wordt het al gauw erg statisch. Hoe het dan wel kan? Kijk maar eens mee.

Lees meer
Geplaatst in Badmeubels door Badkamerwinkel 24 augustus 2017

Wanneer je een badmeubel gaat kopen is het slim om goed stil te staan bij de keuze mogelijkheden. Een meubel gebruik je dagelijks meerdere keren en is bovendien een uitgave voor jaren. Met deze tips maak je snel en makkelijk een keuze. Kijk maar eens mee:

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel . 27 juli 2017

Een nieuwe badkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Daarom is het super belangrijk dat jij de stijl helemaal tof vindt, én blijft vinden! Als jij de trends kiest die perfect passen bij jouw persoonlijkheid kies je zeker goed. Van daaruit kom je vanzelf bij jouw ultieme badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel 29 juni 2017

Even een ultiem rustmomentje. Sommige mensen boeken voor veel geld een wellness modderbehandeling. Bij Badkamerwinkel.nl vinden we het belangrijk dat je niet teveel betaalt. Lees ons ultieme modderbad recept.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel 27 juni 2017

Met de Rainmaker Select van Hansgrohe beleef je water in een nieuwe dimensie! Comfort en functionaliteit met ook nog een super mooi design én de keuze uit heerlijke straalsoorten. Een douche om van te dromen..

Lees meer