Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een lekker ontspannende douche in een fijne douchecabine, wie wil dat nou niet? Om wateroverlast in de rest van de badkamer te voorkomen is het van groot belang dat de douchecabine op een goede manier is geplaatst en afgewerkt. In deze blog leggen we je uit hoe je dat stap voor stap kunt doen.

Lees meer
Geplaatst in Tegels door Badkamerwinkel

Er is bij het betegelen van jouw nieuwe badkamer niets vervelender dan erachter komen dat je te weinig tegels besteld hebt om de klus netjes af te ronden. In deze blog lees je hoeveel je extra moet bestellen, om straks niet zonder tegels te zitten.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Je hebt een zolderruimte waarmee je niets doet en je wilt die loze ruimte op zolder nuttig gaan invullen? Of misschien wil je een tweede badkamer in huis? Of een slaapkamer met een badkamer-en-suite? Plaats dan een badkamer op zolder! Wij vertellen je waar je rekening mee moet houden als je dit wilt gaan doen.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

We staan er meestal niet bij stil hoeveel gas we gemiddeld op een dag verbruiken, maar dit is vaak meer dan we denken. Douchen is misschien wel één van de grootste gasverbruikers. Daarom vertellen wij je graag hoe je ervoor kan zorgen dat je minder gas verbruikt tijdens het douchen.

Lees meer
Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel

Wastafels zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. En tegenwoordig ook verkrijgbaar in vele verschillende speciale kleuren. In deze blog laten we je alle kleurige mogelijkheden zien die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Met een serie stijlvolle kokendwaterkranen heeft Wiesbaden haar ruime assortiment nog verder weten uit te breiden. Met twee verschillende modellen kranen en twee boilers met verschillende inhoud is er voor elk gebruik een geschikt model te vinden.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

De Luca Roll-in Shower is dé minimalistische inbouw douche. Via een draaisysteem verdwijnt de doucheslang namelijk in de wand. In 2014 bedacht Luc van den Berg dit systeem samen met zijn broer Cas van den Berg, als oplossing voor de onpraktische en ontsierende doucheslangen in de badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Badmeubels door Badkamerwinkel

Je bent bezig met het verbouwen van de badkamer en je wilt je nieuw gekochte badkamermeubel natuurlijk op de goede plek monteren. Maar wat is nou de juiste hoogte om een badmeubel op te hangen?

Lees meer