Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel

Tanden poetsen, even opmaken of scheren. Je staat er dagelijks meerdere keren voor: je wastafel. Reden genoeg om daar geen dertien-in-een-dozijn type op te hangen. Er zijn echt heel erg veel mogelijkheden om van je wastafel een echte eyecatcher te maken.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel .

Douchen…de een doet het in de ochtend, de ander doet het in de avond. De een doucht graag alleen en de ander doucht graag samen. Douchen is een heerlijk verfrissend moment, waarbij iedereen zo zijn eigen rituelen heeft. Toch zijn er nog heel veel vragen en weetjes over douchen.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Je wilt geen douchebak, maar gewoon een strakke moderne inloopdouche? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een stijlvolle douchegoot om jouw badkamer helemaal af te maken. Ze zijn er in eenvoudige uitvoeringen tot de meest luxe varianten waarbij de douchegoot nagenoeg onzichtbaar is. Bovendien zijn de douchegoten in veel breedtes te verkrijgen. We hebben een uitgebreid assortiment douchegoten en zullen je een aantal tips geven.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Elke keer dat je in jouw badkamer bent, wil je blij zijn met de ruimte. Maar door het kalk in het water krijg je lelijke kalkvlekken op de muur en kunnen de gaatjes in de douchekop verstopt raken. Om dit soort problemen door kalkafzetting te voorkomen, zul je jouw douche regelmatig schoon moeten maken.

Lees meer
Geplaatst in Baden door Badkamerwinkel

Een nieuw jaar begin je goed met de nieuwste trends. Ook op het gebied van sanitair blijven we zeker niet stil zitten. We leggen graag de bad trends voor de komende tijd voor. Zo zien we een terugkeer van de zwart/wit badkamers, vrijstaande baden en enkele gewaagdere trends.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

De radiator hoeft niet langer verstopt te worden achter gordijnen of banken! De mooiste en stijlvolste radiatoren verwarmen niet alleen je woonhuis, maar laten je interieur ook stralen! Benieuwd naar de mogelijkheden in stijl en design? Laat je dan inspireren door onze prachtige radiatoren.Lees meer

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Mooi sanitair is niet altijd even praktisch. Kun je een mooi ontwerp dan wel combineren met functionele oplossingen? Jazeker. Met de Sphinx Acanto serie kan het niet misgaan. De mooiste looks kun je combineren met precies die indeling die jij prettig vindt. Kijk maar eens mee:

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Jaarlijks vindt er in Bologna de Cersaie plaats. Het is dé beurs waar de nieuwste producten en trends op het gebied van keramiek en sanitair te zien zijn. Met meer dan 900 exposanten uit maar liefst 35 landen is het evenement een grote inspiratiebron voor architecten en designers. Natuurlijk waren wij erbij en delen we graag de badkamertrends voor 2018.Lees meer