Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een inloopdouche heeft een mooie moderne en minimalistische uitstraling. Een strakke vloer met een ingebouwde douchegoot en de glazen douchewand, afgewerkt met mooie tegels, zijn niet per definitie waterdicht. Daarvoor is een perfect geprepareerde onderlaag en een goede afwerking van groot belang.

Lees meer
Geplaatst in Wastafels door Badkamerwinkel

De tijden dat wastafels alleen van wit keramiek gemaakt zijn, liggen al ver achter ons. Gelukkig ook maar, want tegenwoordig zijn er wastafels in allerlei kleuren. Maar ook qua materiaal heeft de tijd niet stil gestaan. Tegenwoordig worden wastafels van verschillende materialen gemaakt. Welke bij jou past, is natuurlijk een kwestie van smaak.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming Kennisbank door Badkamerwinkel

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe radiator voor in de badkamer, dan is het wel handig dat je er eentje koopt waar je het ook warm van krijgt. De nieuwe radiator moet natuurlijk wel voldoende vermogen hebben om de ruimte waarin deze staat, te verwarmen.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming Kennisbank door Badkamerwinkel

Maakt je cv-installatie rare geluiden wanneer de verwarming aangaat? Waarschijnlijk veroorzaken luchtbellen in de radiatoren deze geluiden. Het ontluchten van de cv-installatie is een klusje waarvoor je geen professional nodig hebt. Dit kun je zeker zelf!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

GROHE is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche. Zij hebben negen vestigingen met sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consument en professionele markt. De kernwaarden van GROHE zijn kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid, om je overal en altijd ‘Pure Freude an Wasser’ te bieden. Wil je comfortabel douchen met een luxe gevoel? Wij laten jou het brede scala aan regendouches van GROHE zien.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Ben je altijd helemaal op de hoogte van de laatste trends en wil je graag dat je badkamer het hoogtepunt van je huis is? Dan is een design badkamer echt iets voor jou!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Een Quooker Fusion kraan in de keuken is ideaal. Binnen een handomdraai heb je koud, warm of kokend heet water, direct uit de kraan. Maar hoe doe je dat precies? In deze blog leggen we je uit hoe de Quooker Fusion werkt.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Ben jij klaar voor een nieuwe badkamer, maar heb je geen zin om er te veel energie en tijd in te steken? Door een complete ‘all in’ badkamer te kiezen bespaar je jezelf een hoop moeite. In deze blog vertellen we jou de mogelijkheden voor een all in badkamer, zodat je binnen no-time van een heerlijke badkamer kunt genieten.

Lees meer