Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel 18 december 2017

De radiator hoeft niet langer verstopt te worden achter gordijnen of banken! De mooiste en stijlvolste radiatoren verwarmen niet alleen je woonhuis, maar laten je interieur ook stralen! Benieuwd naar de mogelijkheden in stijl en design? Laat je dan inspireren door onze prachtige radiatoren.Lees meer

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel 12 december 2017

Mooi sanitair is niet altijd even praktisch. Kun je een mooi ontwerp dan wel combineren met functionele oplossingen? Jazeker. Met de Sphinx Acanto serie kan het niet misgaan. De mooiste looks kun je combineren met precies die indeling die jij prettig vindt. Kijk maar eens mee:

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel 7 december 2017

Jaarlijks vindt er in Bologna de Cersaie plaats. Het is dé beurs waar de nieuwste producten en trends op het gebied van keramiek en sanitair te zien zijn. Met meer dan 900 exposanten uit maar liefst 35 landen is het evenement een grote inspiratiebron voor architecten en designers. Natuurlijk waren wij erbij en delen we graag de badkamertrends voor 2018.Lees meer

Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel 4 december 2017

Wil je energie besparen, maar tegelijkertijd het comfort houden van een warm huis? Kijk dan eens naar een Danfoss Eco™ thermostaatknop aan je radiator. De Danfoss Eco™ is een elektronische radiatorthermostaat met slimme programma's om de kamertemperatuur automatisch te verlagen in de door jouw gekozen tijdspaden. Zo bespaar je verwarmingskosten en het is natuurlijk ook gelijk goed voor het milieu, omdat je minder energie gebruikt.Lees meer

Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel 23 november 2017

In de woonbladen, op Pinterest, je komt het overal tegen: de zwart-wit woontrend. Ook in een badkamer is zwart-wit ongekend populair. Het past vrijwel overal bij: in een moderne badkamer, maar ook als stoere combinatie voor een landelijke badkamer.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel 31 oktober 2017

Even lekker wakker worden in de ochtend of 's avonds een drukke dag afsluiten. Je staat er regelmatig onder: je douche. Een standaard glijstangset is een optie maar je kunt ook kiezen voor een mooi douchesysteem. Wist je dat de kleur ook niet standaard chroom hoeft te zijn?

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel 16 oktober 2017

Hoeveel keer per dag heb jij kokend heet water nodig? Denk daar maar eens goed over na. Vaak? Dan past de allernieuwste Grohe Red New kokend heet water kraan zeker in jouw keuken!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel 3 oktober 2017

In het najaar worden de dagen weer korter en brengen we al gauw meer tijd door binnen in ons huis. Hét moment om het binnen gezellig te maken dus dat betekent: aandacht voor je interieur!

Lees meer