0

Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Hoewel douchen misschien wel het meest rustgevende moment van de dag is, verbruik je hiermee helaas wel het meeste water. Misschien ben je hier zelf al veel mee bezig of juist nog helemaal niet. Hoe dan ook, een paar extra tips om water te besparen kunnen natuurlijk nooit kwaad. Naast dat dit goed is voor het milieu, bespaar je namelijk ook nog eens geld.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Design producten voor je badkamer. Het lijkt alleen voor de lucky few betaalbaar, maar niets is minder waar. Duravit heeft in samenwerking met de bekende ontwerper Philippe Starck verschillende series sanitair ontwikkeld. De prachtige series, die voortvloeien uit de samenwerking met Philippe Starck, staan vooral bekend om de elegante en natuurlijke vormen. Wat je stijl ook is, deze producten passen in iedere badkamer!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Solid Surface wordt steeds populairder in de badkamer, maar wat is Solid Surface nu precies? Solid Surface betekent letterlijk; 'solide oppervlakte', dit is duurzaam materiaal met een gladde structuur. Solid Surface is erg sterk, stevig, slijtvast én duurzaam materiaal

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

De Quooker is één van de meest bekende kokendwaterkranen. Een Quooker zorgt ervoor dat je binnen enkele seconde direct kokend water uit de kraan kan tappen. Er bestaan verschillende modellen Quookers met vele voordelen.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers door Badkamerwinkel

Je nieuwe droombadkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om te kiezen voor elementen die je over een paar jaar nog steeds mooi vindt. Daarom is het zonde om te blijven hangen in oude trends. De look van je badkamer is dan al verouderd terwijl hij net nieuw is. Door goed te kijken naar de trends van het nieuwe jaar zie je wat er nieuw aan komt en wat nog langer blijft. Zo heb jij straks een badkamer die nog jaren hip is. Lees mee met de 10 belangrijkste badkamertrends van 2020!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een douchebeurt is vaak een ontspannend begin óf afsluiting van je dag. Hier wil je dan ook optimaal van kunnen genieten. Om het je een stuk gemakkelijker te maken komt Hansgrohe nu met de Rainfinity serie. Dé serie die je badkamer verandert in een waar wellnessoord!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Ze worden alsmaar populairder; de zwarte kranen en dan voornamelijk de mat zwarte variant. Ze zijn modern, stijlvol én goed te combineren. Wij delen graag wat opties en inspiratie met je!

Lees meer
Geplaatst in Kranen door Badkamerwinkel

Wil je eens van de standaard sanitairkleuren afwijken? Dat kan met deze 5 nieuwe series van Differnz. Deze fonteinen én kranen zijn naast in de standaard kleuren ook in verschillende speciale kleuren verkrijgbaar!

Lees meer