Geen standaard witte fontein

Geen standaard witte fontein

Wil je eens van de standaard sanitair kleuren afwijken? Dat kan met deze 5 nieuwe series van Differnz. Differnz heeft namelijk de series Cleo, Flat, Force, Helios en Ravo ontworpen. Deze fonteinen én kranen zijn naast in de standaard kleuren ook in verschillende speciale kleuren verkrijgbaar!


Fonteinen én kranen in verschillende kleuren

Fonteinen én kranen in verschillende kleuren

De fonteinen én kranen zijn dus in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar in welke kleuren dan? De kranen zijn in mat zwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud verkrijgbaar. Deze kleuren zijn goed te combineren met de verschillende kleuren fonteintjes.

Zo zijn ook de fonteintjes van verschillende materialen en kleuren gemaakt. Je kunt kiezen voor een fontein van keramiek, natuursteen of beton in de kleuren; wit, beton, licht beton, donker beton én Bombai black. Allemaal unieke kleuren én materialen dus. De fonteintjes en kranen worden in setjes verkocht, dus je kan zelf een set uitkiezen met een fontein en kraan die jij het mooist vindt!


Verschillende series

Verschillende series

Differnz geeft je genoeg mogelijkheden om je wastafel met de rest van je badkamer óf toiletruimte te matchen, door de 5 verschillende series. De series hebben ieder hun eigen kenmerken waardoor er voor ieder wat wils tussen zit:

  • Differnz Cleo: De Cleo fontein is een hoekfontein van 30 cm lang aan beide zijden en 10 cm hoog. Een hoekfontein neemt in verhouding weinig badkamerruimte is en is daarom extra geschikt voor plaatsing in kleinere badkamers.
  • Differnz Flat: De Flat serie bevat strakke, rechthoekige fonteinen van 38 cm breed, 24 cm diep en 8 cm hoog.
  • Differnz Force: De Force fontein is 40 cm breed, 22 cm diep en 11,5 cm hoog. Met de aankoop van deze fonteinset haalt men een moderne eye-catcher in huis.
  • Differnz Helios: De Helios fontein is 37,5 cm breed, 18,5 cm diep en 9,5 cm hoog. Deze fontein is ook in marmer verkrijgbaar!
  • Differnz Ravo: De Ravo fontein is 38,5 cm breed, 18,5 cm diep en 9 cm hoog. Door het strakke design komt deze fontein in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht.
Het leuke is dat al deze fonteinen én kranen in de eerder genoemde kleuren te verkrijgen zijn! Ook zijn alle fonteinen met plugbouten aan de wand te bevestigen en worden deze geleverd inclusief bijbehorende sifon én fonteinplug. Let goed op dat het kraangat van de fontein in het midden óf rechts kan zitten.