Geen standaard witte fontein

Geen standaard witte fontein

Wil je eens van de standaard sanitair kleuren afwijken? Dat kan met deze 5 nieuwe series van Differnz. Differnz heeft namelijk de series Cleo, Flat, Force, Helios en Ravo ontworpen. Deze fonteinen én kranen zijn naast in de standaard kleuren ook in verschillende speciale kleuren verkrijgbaar!


Fonteinen én kranen in verschillende kleuren

Fonteinen én kranen in verschillende kleuren

De fonteinen én kranen zijn dus in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar in welke kleuren dan? De kranen zijn in mat zwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud verkrijgbaar. Deze kleuren zijn goed te combineren met de verschillende kleuren fonteintjes.

De fonteintjes zijn namelijk in verschillende materialen én kleuren gemaakt. Je kunt kiezen voor een fontein van beton, natuursteen óf marmer in verschillende kleuren. Wij hebben deze alvast even voor je op een rijtje gezet.


Betonnen fonteinen in verschillende kleuren

Beton is erg stevig materiaal en heeft een waterdichte coating. Een wastafel van beton is ijzersterk en slijtvast, daardoor gaat deze erg lang mee. Beton zorgt voor een industriële uitstraling en is goed te combineren met de diverse beschikbare kleuren kranen, wastes en sifons. De betonnen fonteinen van Differnz zijn in wel 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Namelijk in de kleuren; beton, licht beton én donker beton. Als je voor een industriële uitstraling wil gaan kun je uit onderstaande fonteinen kiezen.

Differnz Cleo-hoekfontein

De Differnz Cleo hoekfontein is een betonnen fontein. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd.

Betonnen fonteinen in verschillende kleuren

Differnz Force compacte fontein

De Differnz Force fontein is een compacte, donker betonnen fontein. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd. Eventueel met bijpassend matzwart handdoekrek.

Betonnen fonteinen in verschillende kleuren

Differnz Ravo compacte fontein

De Differnz Ravo fontein is een compacte fontein, verkrijgbaar in de kleuren licht beton én donker beton. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd. Eventueel met bijpassend matzwart handdoekrek.

Betonnen fonteinen in verschillende kleuren

Differnz Flat rechthoekige fontein

De Differnz Flat fontein is een rechthoekige, betonnen fontein. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd.

Betonnen fonteinen in verschillende kleuren


Fonteinen gemaakt van natuursteen

Natuursteen producten in de badkamer zijn tegenwoordig een steeds grotere trend aan het worden. Natuursteen is een natuurlijk materiaal, maar geeft een luxe uitstraling aan je toiletruimte. Natuursteen wordt gedolven in steengroeves en vervolgens verwerkt in de fabriek. Één van de kenmerken van natuursteen is de unieke en luxe uitstraling. Zo hebben we ook een Differnz fontein van natuursteen, in de prachtige kleur Bombai black.

Differnz Force compacte fontein

De Differnz Force fontein is een compacte, natuursteen fontein in de kleur Bombai black. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd. Eventueel met bijpassend matzwart handdoekrek.

Fonteinen gemaakt van natuursteen


Fonteinen gemaakt van marmer

Hou je meer van een wat rustigere uitstraling in je badkamer? Dan kun je het beste kiezen voor een fontein van marmer, omdat deze een witte kleur heeft. Een voordeel is dat je hierbij makkelijker een speciale kleur kraan zou kunnen kiezen. Ook marmer is een natuurproduct en bestaat uit kalkzandsteen. De aderpatronen van marmer komen door onzuiverheden in gesteente. Marmer gaat erg lang mee én is slijtvast. Ook de marmeren wastafels hebben een exclusieve luxe uitstraling.

Differnz Flat rechthoekige fontein

De Differnz Flat fontein is een rechthoekige, wit marmeren fontein. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd.

Fonteinen gemaakt van marmer

Differnz Helios compacte fontein

De Differnz Helios fontein is een compacte, wit marmeren fontein. Je kunt hierbij kiezen tussen een rechte kraan of gebogen kraan in de kleuren matzwart, (mat) chroom, rood koper en mat goud. De sifon en fonteinplug worden in dezelfde kleur meegeleverd.

Fonteinen gemaakt van marmer


Verschillende series

Verschillende series

Differnz geeft je genoeg mogelijkheden om je wastafel met de rest van je badkamer óf toiletruimte te matchen, door de 5 verschillende series. De series hebben ieder hun eigen kenmerken waardoor er voor ieder wat wils tussen zit:

  • Differnz Cleo: De Cleo fontein is een hoekfontein van 30 cm lang aan beide zijden en 10 cm hoog. Een hoekfontein neemt in verhouding weinig badkamerruimte is en is daarom extra geschikt voor plaatsing in kleinere badkamers.
  • Differnz Flat: De Flat serie bevat strakke, rechthoekige fonteinen van 38 cm breed, 24 cm diep en 8 cm hoog.
  • Differnz Force: De Force fontein is 40 cm breed, 22 cm diep en 11,5 cm hoog. Met de aankoop van deze fonteinset haalt men een moderne eye-catcher in huis.
  • Differnz Helios: De Helios fontein is 37,5 cm breed, 18,5 cm diep en 9,5 cm hoog. Deze fontein is ook in marmer verkrijgbaar!
  • Differnz Ravo: De Ravo fontein is 38,5 cm breed, 18,5 cm diep en 9 cm hoog. Door het strakke design komt deze fontein in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht.
Het leuke is dat al deze fonteinen én kranen in de eerder genoemde kleuren te verkrijgen zijn! Ook zijn alle fonteinen met plugbouten aan de wand te bevestigen en worden deze geleverd inclusief bijbehorende sifon én fonteinplug. Let goed op dat het kraangat van de fontein in het midden óf rechts kan zitten.