Een douchebeurt is vaak een ontspannend begin óf afsluiting van je dag. Hier wil je dan ook optimaal van kunnen genieten. Om het je een stuk gemakkelijker te maken komt Hansgrohe nu met de Rainfinity serie. Dé serie die je badkamer verandert in een waar wellnessoord!


Rainfinity PowderRain wellnessdouche

De speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, zorgen ervoor dat je dagelijkse douche een heel bijzondere douche-ervaring wordt.

De PowderRain zorgt ervoor dat je in de douche volledig omhuld wordt door microfijne waterstralen. Je kunt ook voor de intense PowderRain of de rustgevende Mono-straal kiezen. Met de handige Select-knop kun je makkelijk én snel van straalsoort wisselen!


Rainfinity hypermodern design

Naast ontspannen, kun je ook genieten van het hypermoderne design van de Rainfinity serie. De grote hoofd- en handdouches met de moderne, gekleurde oppervlakken brengen meer huiselijkheid in de badkamer. De matwitte kleur van de douches zorgt voor een mooi contrast met de grafietkleurige straalplaten. Ook de nieuwe showerpipe is een echte blikvanger in de doucheruimte. Deze zorgt samen met de hoofddouches, de handdouches en het planchet voor moderne accenten in je badkamer.


De Rainfinity serie

De Rainfinity serie bestaat uit verschillende moderne producten. Hansgrohe is met de Rainfinity serie de trendsetter op het gebied van minimalistisch badkamerdesign. Met de grote ronde hoofd- en handdouches of minimalistische staafhanddouches, maar ook met de schouderdouche en het planchet. Al deze producten zorgen voor ultiem genot voor alle zintuigen en volledige ontspanning voor veeleisende wellness- én designliefhebbers. Er is dus geruime keuze zodat er vast ook voor jou iets moois bij zit!