Back to wall baden

Droom jij ook van een vrijstaand bad, maar heb je hier simpelweg de ruimte niet voor in je badkamer? Niet getreurd, want je bent zeker niet de enige! Wil je toch echt graag de looks van een vrijstaand bad in je badkamer? Wij hebben de oplossing. Met de Back to wall baden ga jij de blits maken! Hoe dan? Wij vertellen je er graag alles over en geven je de mooiste voorbeelden.


Back to wall in je badkamer

Back to wall in je badkamer

Een ligbad in je badkamer is toch wel een genot én pure luxe! Heb jij in je badkamer genoeg ruimte voor een bad, maar is je badkamer te klein voor dat mooie vrijstaande bad? De Back to wall baden zijn dan dé uitkomst! Onder je dakkapel, tegen het muurtje van de inloopdouche of gewoon tegen een muur. De Back to wall baden zijn half vrijstaand en worden met één zijde aan de muur gemonteerd. Ideaal, want van die stofnesten achter het bad ben je dan ook gelijk af! De half vrijstaande baden zijn er in verschillende vormen en maten, zodat je gewoon het design kunt kiezen dat jou het meeste aanspreekt en, ook niet geheel onbelangrijk, dat past bij de vormen het andere sanitair in je badkamer.


Badkamer vs slaapkamer

Badkamer vs slaapkamer

In een mooie en grote slaapkamer met een open badkamer zien we ook steeds vaker de Back to wall baden terugkomen. Een grote badkamer en slaapkamer in één. Net je eigen hotelkamer thuis! Belangrijk om te weten is dat je wel rekening dient te houden met wat technische zaken. Denk aan een vochtbestendige vloer, goede ventilatie, leidingwerk en de vloer moet ook sterk genoeg zijn om het gewicht van het water te kunnen dragen. Wil je hier meer over weten? Kom dan eens langs in één van onze winkels.


Ruimtebesparend in je badkamer

Ruimtebesparend in je badkamer

De Back to wall baden zijn super ruimtebesparend en vooral het model dat in de hoek geplaatst kan worden is ideaal voor de kleine badkamer. Het bad heeft dan aan één zijde een afgeronde hoek, wat ook heel fijn kan zijn als je weinig loopruimte hebt! Bij een gewoon bad zit er altijd nog een vervelende hoek in de weg. Dus misschien past in je ontwerp nu ook het toilet nog wel naast je bad.


Bubbels in je bad

Bubbels in je bad

Wil je ook heerlijk bubbelen in bad? Er bestaan ook prachtige Back to wall whirlbaden. Een comfortabel detail is dat de schuine wand voor de rug bij de whirlbaden van Duravit een geïntegreerde hoofdsteun heeft! Spectaculaire vormen, subtiele rondingen en comfortabele details, dus dat wordt heerlijk ontspannen. Kaarsjes erbij, de bubbels aan en genieten maar!


Back to wall baden bij Badkamerwinkel.nl


Proefliggen in onze Back to wall baden?

Kom heerlijk proefliggen in onze baden in één van onze winkels! Geniet gelijk van ons advies op maat.