Een badkamerspiegel is onmisbaar in de badkamer. Een spiegel kan de ruimte groter laten lijken en oplichten, als je de juiste spiegel kiest. Naast dat de ruimte groter lijkt door een spiegel, creëer je ook daadwerkelijk meer ruimte als je kiest voor een spiegelkast. Het is namelijk een spiegel en een kast in een en dit zorgt voor extra opbergruimte, zonder dat je aan ruimte hoeft in te leveren. Ideaal dus voor een kleinere badkamer!


Voordelen van een spiegelkast

Een spiegelkast heeft verschillende extra voordelen ten opzichte van een normale spiegel. Als je de spiegelkast mooi combineert, kan dit er erg stijlvol uitzien. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je extra opbergruimte hebt, zonder dat je een extra kast hoeft aan te schaffen. Dit is ideaal voor een kleinere badkamer, maar ook om al je badkamerspullen uit het zicht te laten, zodat het er minder rommelig uitziet. Denk bijvoorbeeld aan je tandpasta en scheerapparaat. Ook kun je een stopcontact in de spiegelkast maken, zo heb je geen lelijke snoeren onder je spiegelkast. Op deze manier kun je je elektrische tandenborstel opladen terwijl deze netjes opgeborgen staat. Maar je kunt het stopcontact ook gebruiken voor je scheerapparaat of om je haar te föhnen.

header

header

Verschillende soorten spiegelkasten

Spiegelkasten zijn er in verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan spiegelkasten met één, twee of drie deuren. Achter deze deuren kun je extra veel spullen opbergen. Zo is het altijd opgeruimd in de badkamer! Maar ook de stijl kan per spiegelkast verschillen. Je hebt bijvoorbeeld spiegelkasten die volledig van spiegelglas zijn, maar ook spiegelkasten die aan de zijkant een kleur hebben. Op deze manier kun je een spiegelkast kiezen die bij het wastafelmeubel past. Wij verkopen ook badmeubelsets: hiermee heb je de onderkast, wastafel én bijpassende spiegelkast bij elkaar en ben je dus in één keer klaar.

Naast verschillende soorten spiegelkasten, kun je bij ons ook van veel verschillende merken spiegelkasten vinden. Denk bijvoorbeeld aan merken als Villeroy & Boch, Emco, Bruynzeel en nog veel meer! Allemaal hebben zij verschillende soorten spiegelkasten. Zo vind je er altijd wel een die aan jouw wensen voldoet.


Spiegelkast combineren

Een spiegelkast kan er heel stijlvol uitzien, als je deze met de juiste items combineert. Het is natuurlijk wel zo mooi als de spiegelkast met de rest van je badkamer matcht. Bedenk allereerst wat voor stijl je graag in de badkamer terug wil zien. Als je bijvoorbeeld een houtlook badkamer wil creëren, kun je denken aan een houtlook wastafelonderkast en een spiegelkast met houtlook panelen aan de zijkant. Je kunt het helemaal afmaken door middel van accessoires zoals houten badplanken of een andere houten accessoire.

header

header

Spiegelkast met verlichting

Om er echt een blikvanger van te maken, kun je ook kiezen voor een spiegelkast met verlichting. Naast dat het natuurlijk functioneel is, zorgt het ook voor meer sfeer in je badkamer. Bij een spiegelkast zijn er twee soorten spiegelverlichting. Verlichting van bovenaf wordt bovenop de spiegelkast gemonteerd en gaat vaak met een knopje aan. Je kunt ook kiezen voor een spiegelkast waarbij de verlichting in de spiegel zelf zit. Dit licht geeft minder schaduw op je gezicht en is dus beter om je make up bij te doen of je bij te scheren.


Spiegelkast kopen?

Ben je van plan om een spiegelkast aan te schaffen? Dat kan gemakkelijk online op onze website door ons uitgebreide assortiment. Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in één van onze winkels. Een aantal spiegelkasten kun je in de winkel in het echt bekijken. Als je op het artikel klikt, kun je aan de rechterkant onder de vergelijkingsknop zien in welke winkels je deze kunt bekijken. Heb je nog vragen? Dan kun je ook altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag!