jouw stijl. jouw badkamer.
 

Wanneer je een badmeubel gaat kopen, is het slim om goed stil te staan bij de keuzemogelijkheden. Een meubel gebruik je dagelijks meerdere keren en is bovendien een uitgave voor jaren. Met deze tips maak je snel en makkelijk een keuze. Kijk maar eens mee:

Kies je formaat en de indeling

Brede meubels zijn populair. Met een dubbele wastafel kun je namelijk tegelijk tandenpoetsen. Denk wel goed na hoe vaak je dit eigenlijk gebruikt. Een extra wasbak en kraan maken je meubel meteen een stuk duurder. Er bestaan ook hele leuke meubels die wel breed zijn, maar dan één waskom hebben. Je hebt dan wel veel opbergruimte en bovenop de wastafel kun je je mooiste toiletspulletjes leuk uitstallen. Het heeft bovendien een leuk a-symmetrisch effect.

sphinx - acanto front view
sphinx - acanto top view

Weinig loopruimte? Kies een ondiep meubel

Wist je dat een meubel niet alleen in verschillende breedtematen te krijgen is, maar ook extra ondiep? Zo kun je veel opbergen, maar blijft er genoeg ruimte om te lopen. Je badkamer oogt daarmee veel ruimer, maar je hebt wel de voordelen van een fijne wastafelonderkast. Een ruimtebesparende keuze dus! Zoek je nog meer opbergruimte? Er zijn ook hoge kasten in dezelfde diepte verkrijgbaar.

sphinx - 320xs
sphinx - 320xs

Extra veel opbergruimte nodig? Kies een spiegelkast

Heb jij ook 101 flesjes en potjes in je badkamer? Dit oogt heel snel rommelig op je meubel en een lade zit al snel vol. Een spiegelkast kan dan uitkomst bieden: op de plankjes in de spiegelkast kun je heel veel spulletjes kwijt.

Wat te denken van de buitenkant van de spiegelkast. Ideaal bij het tandenpoeten, scheren, make-uppen en je haren in model brengen. De spullen die je daarvoor nodig hebt, kun je lekker opbergen in de spiegelkast of in de ruime laden van je badmeubel.

sphinx - Acanto spiegelkast

Een meubel met houtkleur

Een populaire trend is een meubel met houtkleur. Het geeft een warme uitstraling aan de badkamer en past in vrijwel elke stijl. Een houtkleur meubel wordt echt een blikvanger in de badkamer als er een rustige tegel achter wordt verwerkt. Wil je een natuurlijke uitstraling creëren, denk dan ook eens aan een mooi natuurstenen blad of waskom. Bekijk onze meest populaire houtkleur badmeubels.

meubel met houtkleur

Een hoogglans badmeubel

Eveneens populair zijn de badmeubels in een hoogglans kleur. Modern en strak, maar toch toe te passen in veel verschillende stijlen badkamers. Bekijk de meest populaire hoogglans badmeubels.

Hoogglans meubels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zelfs met een houtmotief erin. De badmeubels uit de Sphinx 420 bestaan uit losse elementen waardoor je een speels uiterlijk kunt creëren en je eigen badkamer zelf kunt samenstellen!

hoogglans meubel

Hou rekening met levertijd

Veel mensen kiezen hun meubel als laatste. Omdat het de sluitpost is van de badkamer of omdat ze eerst willen weten hoe de nieuwe badkamer uitpakt. Het is wel belangrijk om te beseffen dat meubels vaak een langere levertijd hebben. Ze worden speciaal voor jou besteld en dit duurt al snel 4 weken. Heb je hoge nood? Geen probleem natuurlijk, we hebben ook een ruime keuze aan badmeubels die supersnel leverbaar zijn.


Goedkoop badmeubel

Wil je je meubel vervangen of plaatsen in een nieuwe badkamer, maar heb je een klein budget? Ook dit is geen probleem. We hebben ook in een lage prijsklasse echt mooie meubels. Bekijk deze toppers: de beste badmeubels onder € 800,-.