Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Geplaatst in Badkamers Badmeubels Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Wil jij je badkamer graag een nieuwe look geven, maar heb je geen zin / tijd / geld voor een hele renovatie? Geen probleem! Ook met kleine aanpassingen creëer jij een heel andere badkamer en hou je nog geld over om op vakantie te gaan ook!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Baden Verwarming Accessoires door Badkamerwinkel

Wil jij dit jaar eens écht uitpakken met Valentijnsdag? Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij hebben de 7 allerbeste tips voor je op een rij gezet. Zo wordt jouw Valentijnsdag dit jaar gegarandeerd een succes!

Lees meer
Geplaatst in Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Spiegels. Het zijn fantastische accessoires om aan je interieur toe te voegen. Ze zijn super decoratief, kunnen zorgen voor een optisch vergrotend effect en ze zijn in de basis natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Spiegels kunnen overal en blijven altijd in de mode.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel

bar

Badkameraccessoires kleden een badkamer aan en geven de ruimte extra sfeer. Met een paar simpele trucs kun je er al voor zorgen dat je badkamer er net even wat leuker uitziet. Misschien zelfs wel een beetje zoals op je vakantieadres? Het zijn de kleine dingen die voor grote veranderingen kunnen zorgen.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel

Wil jij geen saaie volledig grijze badkamer maar weet je niet hoe je kleur moet toevoegen? Kleur maakt je badkamer gezellig en persoonlijk. Wees niet bang om kleuren onderling te combineren, als je slechts één kleur toevoegt wordt het al gauw erg statisch. Hoe het dan wel kan? Kijk maar eens mee.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel

Het was de trend van 2017: mannen met grote baarden, snorren in alle vormen en maten en mooi gestylde & getrimde sikjes. Om de juiste look te creëren gaan de mannen van tegenwoordig naar een barbershop en hebben ze thuis een goede kwalitatieve scheerspiegel.

Lees meer
Geplaatst in Accessoires door Badkamerwinkel

Op 14 mei is het Moederdag, de dag om je moeder eens lekker in het zonnetje te zetten. Of je nou een stoere, klassieke of romantische moeder hebt. Badkamerwinkel heeft het perfecte cadeau.

Lees meer