0
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Hoewel douchen misschien wel het meest rustgevende moment van de dag is, verbruik je hiermee helaas wel het meeste water. Misschien ben je hier zelf al veel mee bezig of juist nog helemaal niet. Hoe dan ook, een paar extra tips om water te besparen kunnen natuurlijk nooit kwaad. Naast dat dit goed is voor het milieu, bespaar je namelijk ook nog eens geld.

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Een douchebeurt is vaak een ontspannend begin óf afsluiting van je dag. Hier wil je dan ook optimaal van kunnen genieten. Om het je een stuk gemakkelijker te maken komt Hansgrohe nu met de Rainfinity serie. Dé serie die je badkamer verandert in een waar wellnessoord!

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of douche hoek, maar wil je eens van de standaard afwijken? Dit kan met de nieuwe Easy Drain Diamond! In je nieuwe badkamer wil je graag dat alles met elkaar matcht, maar een douchegoot bestaat normaal gesproken vaak uit een rechthoekige of soms een driehoek vorm. De nieuwe Easy Drain Diamond zorgt voor meer keus, deze heeft namelijk de vorm van een langgerekte ruit en komt helemaal tot zijn recht in jouw nieuwe, moderne badkamer!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Badmeubels Toiletten door Badkamerwinkel

Dé badkamertrends van nu koop je natuurlijk bij Badkamerwinkel.nl. Ben jij ook nieuwsgierig hoe wij op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamers? Kijk dan via dit blog een keertje mee achter de schermen want wij bezochten deze week een hele grote beurs!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Toiletten Kranen door Badkamerwinkel

YAAYY!! De laatste trends op badkamergebied hebben wij onlangs gespot! Wat dan? Nou wat te denken van prachtige gekleurde kranen in koper, rose, goud, goud brushed en verouderd ijzer? We zagen zelfs kranen met marmer!

Lees meer
Geplaatst in Douche Kranen door Badkamerwinkel

Dagelijks minstens één geluksmoment, hoe druk je het ook hebt? Kruip eens lekker onder een luxe gekleurde regendouche! Dat wordt puur ontspannen met een hoofdletter P. Douches zijn er in verschillende soorten en maten, maar de trend van nú op douche gebied is het gebruik van verschillende kleuren en dan niet je tegel of accessoire, maar je doucheset!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche door Badkamerwinkel

Even onder de douche of lekker in bad: voor velen hét ontspanmomentje van de dag. Helaas lopen de kosten qua energie gebruik wel makkelijk op, zeker als je met een heel gezin bent. Lees daarom eens deze slimme tips over besparen onder de douche en in bad

Lees meer
Geplaatst in Douche door Badkamerwinkel

Douchebakken en douchevloeren zijn er in vele vormen, kleuren en maten. Wat vaak vergeten wordt, is het materiaal van de douchevloer. Toch is dat minstens net zo belangrijk bij je keuze voor een ondergrond. Je doucht immers het fijnst op een stabiele, vlakke en niet-gladde douchevloer. Maar wat is dan het beste materiaal dat je kunt kiezen?

Lees meer