Ga naar hoofdinhoud
0
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Ronde vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer, denk bijvoorbeeld aan een bad of wastafel met afgeronde hoeken. Als je meer wil lezen over afgeronde hoeken in de badkamer, bekijk dan ook deze blog eens. We zien deze trend ook terugkomen bij de badkamer accessoires. Zo zien we de ronde spiegels en spiegels met afgeronde hoeken steeds vaker terug. Het kiezen van de juiste spiegel is erg belangrijk, omdat een spiegel je badkamer echt compleet kan maken. Wij laten je zien waarom je voor een ronde spiegel zou moeten kiezen én welke verschillende ronde spiegels er zijn!

Lees meer
Geplaatst in Spiegels door Badkamerwinkel

Een badkamerspiegel lijkt maar een klein onderdeel van je badkamer, terwijl de badkamerspiegel juist de eyecatcher van je badkamer kan zijn, als je de juiste kiest! Met een spiegel kun je onder andere optisch extra ruimte creëren. Een grote badkamerspiegel zorgt er bijvoorbeeld vaak voor dat je badkamer groter lijkt.

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Badmeubels Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Wil jij je badkamer graag een nieuwe look geven, maar heb je geen zin / tijd / geld voor een hele renovatie? Geen probleem! Ook met kleine aanpassingen creëer jij een heel andere badkamer en hou je nog geld over om op vakantie te gaan ook!

Lees meer
Geplaatst in Spiegels Accessoires door Badkamerwinkel

Spiegels. Het zijn fantastische accessoires om aan je interieur toe te voegen. Ze zijn super decoratief, kunnen zorgen voor een optisch vergrotend effect en ze zijn in de basis natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Spiegels kunnen overal en blijven altijd in de mode.

Lees meer