0
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept al meteen een reactie op. Niemand zit dan ook op de nare geurtjes van het toilet te wachten! Geberit heeft hiervoor dé oplossing, namelijk de Geberit DuoFresh module. Dit is een slim geurzuiveringssysteen, die je plaatst achter je bedieningsplaat. De DuoFresh module is eenvoudig te installeren en past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs én bedieningsplaten!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Baden Wastafels Badmeubels Toiletten door Badkamerwinkel

Sinds kort ook bij Badkamerwinkel.nl verkrijgbaar: de Duravit Vero Air serie! Met hun rechthoekige vormen passen de producten uit deze serie heel goed bij de strakke, architectonische badkamer. We stellen de serie graag aan je voor!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Je kunt het noemen zoals je wilt, maar 1 ding is zeker: de douchewc is niet nieuw, steeds meer huishoudens kiezen voor dit type toilet. Maar waarom eigenlijk? Het antwoord is heel simpel: alles lekker fris!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Badmeubels Toiletten door Badkamerwinkel

Dé badkamertrends van nu koop je natuurlijk bij Badkamerwinkel.nl. Ben jij ook nieuwsgierig hoe wij op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamers? Kijk dan via dit blog een keertje mee achter de schermen want wij bezochten deze week een hele grote beurs!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Toiletten Kranen door Badkamerwinkel

YAAYY!! De laatste trends op badkamergebied hebben wij onlangs gespot! Wat dan? Nou wat te denken van prachtige gekleurde kranen in koper, rose, goud, goud brushed en verouderd ijzer? We zagen zelfs kranen met marmer!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel
Een super mooi en gaaf toilet, maar toch mis je iets unieks. Dat snappen wij helemaal. Ben je benieuwd naar een creatieve oplossing? Kies voor de prachtige Geberit Sigma21, 50 en 70 bedieningsplaten die je naar wens kunt personaliseren!Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Het lijkt zo makkelijk bedacht: even een nieuw toilet maken. Maar het kleinste kamertje in huis kan nog wel eens het meeste werk opleveren. Daar kom je gauw achter als je ermee te maken krijgt. Met onze tips helpen we je snel door een slim stappenplan. Van Aanschaf tot Zitten!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Met het nieuwe Geberit DuoFresh toiletsysteem zorgt u voor frisse lucht in uw badkamer. Het geheim zit verborgen achter de muur. Stank hoeft niet meer te stinken!

Lees meer