Ga naar hoofdinhoud
0
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Heb je een Sanibroyeur aangeschaft en wil je weten hoe je deze schoonmaakt? Wij leggen het in deze blog aan je uit, zodat jij nog jaren plezier kunt hebben van jouw vermaler!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Een toilet wordt in huis veel gebruikt. Het kan voorkomen dat het toilet stuk gaat. Of je bent op een gegeven moment gewoon klaar met het toilet dat je hebt. Dan is het tijd voor een nieuw toilet. Maar hoe pak je zoiets aan? We zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rij.

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

De douchewc wordt steeds populairder in Nederland en België. Waar het bidet maar langzaam naam maakt in ons land, wordt de douchewc met open armen ontvangen. Hoe komt dit? Want deze twee hebben toch een aantal soortgelijke eigenschappen. En wat zijn naast deze overeenkomsten dan precies de verschillen tussen het bidet en de douchewc? Wij maken het je een stuk duidelijker!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Bij het verbouwen van de badkamer met toilet of de losse toiletruimte is de keuze voor een bedieningspaneel sfeerbepalend. Welke bedieningsplaat in jouw badkamer past, is afhankelijk van het inbouwreservoir dat achter de muur zit.

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept al meteen een reactie op. Niemand zit dan ook op de nare geurtjes van het toilet te wachten! Geberit heeft hiervoor dé oplossing, namelijk de Geberit DuoFresh module. Dit is een slim geurzuiveringssysteen, die je plaatst achter je bedieningsplaat. De DuoFresh module is eenvoudig te installeren en past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs én bedieningsplaten!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Baden Wastafels Badmeubels Toiletten door Badkamerwinkel

Sinds kort ook bij Badkamerwinkel.nl verkrijgbaar: de Duravit Vero Air serie! Met hun rechthoekige vormen passen de producten uit deze serie heel goed bij de strakke, architectonische badkamer. We stellen de serie graag aan je voor!

Lees meer
Geplaatst in Toiletten door Badkamerwinkel

Je kunt het noemen zoals je wilt, maar 1 ding is zeker: de douchewc is niet nieuw, steeds meer huishoudens kiezen voor dit type toilet. Maar waarom eigenlijk? Het antwoord is heel simpel: alles lekker fris!

Lees meer
Geplaatst in Badkamers Douche Baden Wastafels Badmeubels Toiletten door Badkamerwinkel

Dé badkamertrends van nu koop je natuurlijk bij Badkamerwinkel.nl. Ben jij ook nieuwsgierig hoe wij op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamers? Kijk dan via dit blog een keertje mee achter de schermen want wij bezochten deze week een hele grote beurs!

Lees meer