Ga naar hoofdinhoud
0
Geplaatst in Badkamers Baden Verwarming Accessoires door Badkamerwinkel

Wil jij dit jaar eens écht uitpakken met Valentijnsdag? Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij hebben de 7 allerbeste tips voor je op een rij gezet. Zo wordt jouw Valentijnsdag dit jaar gegarandeerd een succes!

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

Of je nu op zoek bent naar een designradiator voor je nieuwe badkamer of dat je een radiator wilt vervangen, bij Badkamerwinkel.nl ben je aan het juiste adres. Een designradiator in je badkamer geeft uitstraling en is naast het verwarmen van de ruimte ook erg handig voor het verwarmen of drogen van handdoeken. Maar waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een radiator? Wij leggen het je uit.

Lees meer
Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

De radiator hoeft niet langer verstopt te worden achter gordijnen of banken! De mooiste en stijlvolste radiatoren verwarmen niet alleen je woonhuis, maar laten je interieur ook stralen! Benieuwd naar de mogelijkheden in stijl en design? Laat je dan inspireren door onze prachtige radiatoren.Lees meer

Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel

Wil je energie besparen, maar tegelijkertijd het comfort houden van een warm huis? Kijk dan eens naar een Danfoss Eco™ thermostaatknop aan je radiator. De Danfoss Eco™ is een elektronische radiatorthermostaat met slimme programma's om de kamertemperatuur automatisch te verlagen in de door jouw gekozen tijdspaden. Zo bespaar je verwarmingskosten en het is natuurlijk ook gelijk goed voor het milieu, omdat je minder energie gebruikt.Lees meer

Geplaatst in Verwarming door Badkamerwinkel
Vloerverwarming

Wat is er nou lekkerder dan in de winter een heerlijk warme badkamer in te lopen? Dat kan natuurlijk ook met gewone radiatoren, maar dat extra stukje luxe en comfort wat je met vloerverwarming kunt realiseren is niet haalbaar met gewone radiatoren.

Lees meer