Nieuw bij Badkamerwinkel.nl: Duravit Vero Air

Nieuw bij Badkamerwinkel.nl: Duravit Vero Air

Sinds kort ook bij Badkamerwinkel.nl verkrijgbaar: de Duravit Vero Air serie! Met hun rechthoekige vormen passen de producten uit deze serie heel goed bij de strakke, architectonische badkamer. We stellen de serie graag aan je voor!

Complete badkamer

In de badkamer van de toekomst past alles bij elkaar. De Vero-serie bestaat dan ook uit wastafels, baden en wc’s. Je vult simpelweg je complete badkamer met de Vero-producten. Design staat hierbij natuurlijk voorop! En wat voor design! Als je houdt van strak en modern dan is deze serie echt iets voor jou!


Wastafels & meubels

Wastafels & meubels

De Vero Air wastafels hebben smalle randen, optimale proporties en strakke vlakken. Met een keuze uit verschillende breedtes van slechts 60 tot wel 100 cm is er altijd 1 die in jouw badkamer past.

Duravit heeft een technologie ontwikkeld waarmee de wastafel en het meubel naadloos verbonden kunnen worden, c-bonded noemen ze dit. Hierdoor wordt het geheel nog strakker en bovendien vermijd je op deze manier vervelende randjes waar vuil zich kan ophopen.


Duravit Vero-toilet

Duravit Vero-toilet

Met de wc uit de Vero-serie laat Duravit zien echt onderscheidend te zijn. De rechthoekige basisvorm sluit met een ronding naar beneden af en ziet er zo tegelijk geometrisch en harmonieus rond uit. En ook op techniek is niet bespaard, zelfs het rechthoekige wandtoilet heeft de Rimless techniek voor perfecte spoelresultaten. Waar zie jij dit strakke toilet al hangen? In je badkamer of toch liever in het toilet?


Rechthoekige baden

Rechthoekige baden

Ja, ook met een bad kun je je badkamer nog steeds een strakke en moderne uitstraling geven. Of je nu kiest voor een hoek-, wand- of vrijstaand bad, de Vero-baden zijn allemaal rechthoekig en dus prima geschikt! Bovendien beschikken ze over allerlei snufjes zoals vrijwel onzichtbare jets en led licht voor de ultieme moderne en complete badkamer.


Duravit

Duravit

Wist je dat Duravit al sinds 1817 bestaat? Je kiest dus niet alleen voor de strakke producten, maar ook voor ervaring. Benieuwd naar de producten van Duravit? Bekijk hier alle producten uit de verschillende series.


De mooiste wastafels bekijken?

In onze winkels hebben we prachtige wastafels. Kom eens langs en geniet gelijk van ons advies op maat.