Klein, maar erg fijn!

Klein, maar erg fijn!

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept al meteen een reactie op. Niemand zit dan ook op de nare geurtjes van het toilet te wachten! Vaak is het toilet in de entree van je woning te vinden en het is natuurlijk wel zo fijn als bezoek met een lekkere frisse geur je huis kan betreden. Wil je ook graag genieten van een stankvrij toilet, maar heb je geen tijd en zin in een ingrijpende verbouwing? Dan is de Geberit DuoFresh module dé oplossing. Dit is een slim geurzuiveringssysteen, die je plaatst achter je bedieningsplaat. De DuoFresh module is eenvoudig te installeren en past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs én bedieningsplaten!


Geberit DuoFresh module: Hoe werkt het?

Geberit DuoFresh module: Hoe werkt het?

Om onaangename geuren aan te pakken zet je meestal een raam open of maak je gebruik van een luchtverfrisser. Dit lijken goede oplossingen, maar deze zijn helaas maar tijdelijk. De geur van de luchtverfrisser vervliegt vaak snel en met het raam open wordt het al snel te koud op het toilet.

Geberit DuoFresh module doet zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Het verwijdert nare geurtjes direct bij de bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstoffilter achter de bedieningsplaat. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de frisse lucht terug de ruimte in.

Wij zien alleen maar voordelen!


Welke Geberit DuoFresh variant past bij jou?

Welke Geberit DuoFresh variant past bij jou?

De Geberit DuoFresh serie komt in verschillende varianten en uitvoeringen. Als je van gemak houdt kun je het beste voor de volledige Geberit DuoFresh module kiezen met geurzuivering, toiletstickhouder, oriëntatielicht én automatische activering. De ingebouwde sensor merkt wanneer iemand de wc nadert en activeert automatisch de geurzuivering, dit is vooral handig als er bezoek komt. Zo weet je zeker dat de geurzuivering altijd op het juiste moment geactiveerd wordt! Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan en geeft het voldoende licht, zodat je ook in het donker het toilet gemakkelijk kunt vinden.

De Geberit DuoFresh module is ook verkrijgbaar zonder oriëntatielicht en met geurzuivering door middel van handmatige activering. De toiletstickhouder zit bij beide modules ingebouwd en kun je gebruiken om de toiletsticks in te plaatsen.

De toiletstickhouders zijn ook los verkrijgbaar. De toiletstickhouder kan achter een Geberit DuoFresh module geplaatst worden. Op deze manier kan je de toiletsticks gemakkelijk in de houder plaatsen. De toiletsticks zorgen ervoor dat het toilet met helder blauw water spoelt. Dit is niet alleen aangenaam voor het oog, maar levert ook een schoon toilet op door middel van deze frisse spoeling!


Welk bedieningspaneel of inbouwreservoir heb je nodig?

Welk bedieningspaneel of inbouwreservoir heb je nodig?

Het kiezen van een inbouwreservoir en de juiste bedieningsplaat is belangrijk omdat deze jarenlang mee gaan. Als je nu of in de toekomst een DuoFresh module wil plaatsen kun je het beste nu alvast een bedieningsplaat en inbouwreservoir kiezen die geschikt is voor de module. De module is gelukkig te combineren met de meeste sigma bedieningsplaten. Wat je smaak ook is, er is altijd een bedieningsplaat die past bij je design wensen. Mooi, fris, functioneel en super slim!

De module is geschikt voor inbouwreservoirs van 8 cm en 12 cm dik. Welke inbouwreservoirs en bedieningsplaten precies passend zijn, hebben wij per DuoFresh artikel op onze website alvast voor je op een rijtje gezet!


Geberit DuoFresh module installeren

Geberit DuoFresh module installeren

Wil jij ook genieten van de voordelen van een stankvrij toilet, maar heb je geen zin in een mega verbouwing? De Geberit DuoFresh module is dan dé oplossing voor jou! Als je al een Geberit Sigma inbouwreservoir hebt, dan plaats je de module daar moeiteloos in. Na aansluiting op het stroompunt geniet je van alle voordelen van een toilet met geurzuivering. Helemaal stankvrij en bijna installatievrij. Ga je voor een nieuwe badkamer en heb je één van bovenstaande reservoirs of bedieningsplaten gekozen? Laat dan gelijk stroom aanleggen, want dan kun je de Geberit DuoFresh module direct of op een later tijdstip aansluiten. Bekijk ook eens de installatievideo!