Jouw eigen waterbron

Heb je jouw gekoelde drinkwater liever plat of bruisend? Ergens daar tussenin? Met GROHE Blue is de keus volledig aan jou. Allereerst wordt het water gefilterd om onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt het gekoeld om die frisse bergsmaak te creëren. En als je de kraan aanzet bepaal je met een simpele druk op de knop of het plat, licht bruisend of bruisend water is dat je glas in stroomt.

Vers water precies aangepast aan jouw smaak, rechtstreeks stromend uit de kraan. De hendel aan de rechterzijde van de GROHE Blue kraan mengt, zoals gebruikelijk, heet en koud water, terwijl de knop links zorgt voor gekoeld en gefilterd water en bepaalt hoe bruisend jouw drukwater is. Kies voor plat, licht bruisend of bruisend water.


Plat, licht bruisend of bruisend. Jij maakt de keuze!

Hoe bruisend wil jij je water? Het is allemaal een kwestie van smaak. GROHE Blue heeft een eenvoudig en intuïtief mechanisme waarmee je de hoeveelheid koolzuur in je drinkwater met een druk op de knop regelt. Voor heerlijk koel gefilterd water, precies waar jij van houdt.

Drink je je water het liefst gekoeld en zonder bubbels dan is er niets simpeler: Druk gewoon op de bovenste knop. De led licht blauw op en je glas wordt gevuld met heerlijk fris water.

Heerlijk licht bruisend water? Komt eraan! Druk achtereenvolgens op beide knoppen. De led licht turquoise op en aan het water worden fijne bubbels toegevoegd.

Bruisend water met lekker veel bubbels? Als dat jouw keuze is, druk dan simpelweg op de onderste knop. De led licht groen op en jouw glas vult zich met heerlijk bruisend water.


GROHE Blue - functioneel en elegantHet geheim zit in het filter

Voor de GROHE Blue-systemen is er een samenwerking tot stand gekomen tussen GROHE en BWT, Europa's toonaangevende professionals op het gebied van gefilterd water, om er zeker van te zijn dat het GROHE Blue-systeem een ongeëvenaard zuivere drinkervaring oplevert.
Elke GROHE Blue Home startersset wordt geleverd met de standaard high-performance S-Size-filter.
Het maakt gebruik van een vijfstaps filtratie proces om zelfs de kleinste deeltjes uit leidingwater te verwijderen, terwijl het alle belangrijke mineralen die je gezondheid ten goede komen ongemoeid laat.


Installeer je eigen GROHE Blue

In een paar makkelijke stappen kan je de slimme doe-het-zelver zijn en installeer je de GROHE Blue keukenkraan zelf . De slanke GROHE Blue koeler past in een keukenkastje, waardoor je kostbare ruimte vrijhoudt op je aanrecht.

Bekijk hier de installatievideo van de GROHE Blue keukenkranen.