De allernieuwste GROHE Red New-keukenkraan

Hoeveel keer per dag heb jij kokend heet water nodig? Denk daar maar eens over na. En… maar weer wachten tot het water kookt. Stel je eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kunt besparen, dus echt alles in één keer.

De nieuwe GROHE Red kan dat allemaal voor je doen. Direct en natuurlijk ook veilig kokend heet water uit de kraan. Eenmaal een GROHE Red New in je keuken en je wilt niet meer zonder.

Past de GROHE Red New-keukenkraan bij jou?


KOKEND HEET WATER PER DIRECT BESCHIKBAAR?


Snel en gezond eten!

Per direct vitamines door het blancheren van groenten! Zo behoud je kleur en voedingsstoffen.

Time for tea

Het maakt niet uit wanneer, maar je kunt nu binnen no-time genieten van een heerlijk kopje thee.

Ook aan de kleintjes wordt gedacht

Met de GROHE Red kun je er zeker van zijn dat er geen bacterie in zicht is. Ideaal voor het melkflesje.

Pasta al dente

Met de GROHE Red New is de honger snel gestild! Het eten is klaar voor je kunt zeggen “wat eten we van..’


Kokend heet met een cool tintje

GROHE verdient met deze prachtige keukenkranen zeker weer een complimentje! Top design met een geweldige functionaliteit. De GROHE Red New-keukenkranen zijn verkrijgbaar met verschillende uitlopen, waardoor er altijd wel één in jouw keuken past.


GROHE Red New-kinderbeveiliging

De veiligheid van je gezin staat voorop! GROHE heeft daarom het veiligste beschikbare systeem ontworpen; GROHE Red ChildLock. De GROHE-kranen hebben een betrouwbare kinderbeveiliging en een veiligheidsfunctie die het risico op brandwonden elimineert.

Als extra pluspunt is er ook geen gevaar van een spetterende kraan, want de GROHE Red New heeft een gepatenteerde mousseur.


Installeer je eigen GROHE Red New

In een paar makkelijke stappen kan je de slimme doe-het-zelver zijn en de GROHE Red New-keukenkraan zelf installeren. De slanke GROHE Red-boiler past in een keukenkastje, waardoor je kostbare ruimte vrijhoudt op je aanrecht.

Bekijk hier de installatievideo van de GROHE Red New-keukenkranen.