Klus zomer

Wil jij je badkamer graag een nieuwe look geven, maar heb je geen zin / tijd / geld voor een hele renovatie? Geen probleem! Ook met kleine aanpassingen creëer jij een heel andere badkamer en hou je nog geld over om op vakantie te gaan ook!

Badkamer upgrade

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken! Verwen jezelf met een luxe regendouche! Deze kun je eenvoudig zelf vervangen, maar het resultaat is des te groter. En je kunt er iedere dag optimaal van genieten!


Look & feel

De uitstraling van je wastafelmeubel is een bepalende factor voor de look & feel van je badkamer. Wat dacht je van een houten meubel met een opzetwastafel in een leuk kleurtje? De mogelijkheden zijn enorm. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een stalen frame? Past helemaal in de industriële trend van nu.

Kranenboetiek

Als er iets makkelijk te vervangen is, dan is het wel een kraan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wastafelkraan in de kleur rose goud voor een instant luxe uitstraling. Voor goed advies over kranen kun je terecht in de kranenboetiek in onze winkel in Wateringen.


Spiegeltje aan de wand

De spiegel is natuurlijk onmisbaar in de badkamer, maar kan ook een beetje saai zijn. Wat dacht je van een ronde spiegel als alternatief? Of verschillende kleine spiegels in meerdere vormen. Heb je liever een rechthoekig groot formaat? Kijk dan eens naar spiegels met een mooie lijst.

Afstijlen

Ben je klaar, maar nog niet helemaal tevreden? Haal de juiste accessoires in huis voor de finishing touch. Vervang de toiletrolhouder en handdoek-stang en kies voor een kleur die mooi past bij je nieuwe look. En vergeet niet om er een plantje bij te zetten!