Sigma - Make it your own!

Een super mooi en gaaf toilet, maar toch mis je iets unieks. Dat snappen wij helemaal. Ben je benieuwd naar een creatieve oplossing? Kies voor de prachtige Geberit Sigma21, 50 en 70 bedieningsplaten die je naar wens kunt personaliseren! Die foto van je heerlijke vakantie, een prachtige foto van je kinderen of wat te denken van die lieve puppy ogen als frontje op je bedieningsplaat. Vind je dit toch nét wat te persoonlijk en ben je meer op zoek naar een eenheid in je badkamer of toilet? Kies dan voor bijvoorbeeld een afbeelding die perfect aansluit bij de stijl van je badkamer. Bekijk hieronder enkele leuke voorbeelden en zoek vervolgens een Geberit Sigma bedieningsplaat uit.

Doe alvast inspiratie op


Kies je Geberit Sigma bedieningsplaat

Je bent er helemaal over uit. Jij wilt ook een gepersonaliseerde bedieningsplaat! Kies één van de onderstaande bedieningsplaten, want alleen déze Geberit Sigma bedieningsplaten kunnen voorzien worden van een uniek frontje!

Bestel je unieke frontje

En dan is het eindelijk zover! Je hebt inspiratie opgedaan en een Geberit Sigma bedieningsplaat besteld, dus nu kun je jouw unieke frontje gaan bestellen. Hoe dan? Ga naar www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl en in 3 simpele stappen is je frontje besteld.

  • Kies je model
  • Upload je afbeelding of kies één van de voorbeelden
  • Gegevens invullen en bestellen maar!
Succes en wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!