Met een serie stijlvolle kokendwaterkranen heeft Wiesbaden haar ruime assortiment nog verder weten uit te breiden. Met twee verschillende modellen kranen en twee boilers met verschillende inhoud is er voor elk gebruik een geschikt model te vinden.


Wiesbaden mag misschien niet het allerbekendste merk zijn, maar dit Nederlandse merk levert stijlvol sanitair voor een betaalbare prijs. Door het uitgebreide assortiment biedt Wiesbaden in elke productlijn wel een prijsbewust alternatief voor de grote internationale merken. Vandaar ook dat de introductie van een Wiesbaden kokendwaterkraan niet uit kon blijven. En met acht varianten heb je gelijk voldoende te kiezen!


3-in-1-kraan

De kokend water kraan van Wiesbaden is een kraan met drie functies (koud, warm en kokend water) die zodanig is ontworpen dat er geen extra kraan op het aanrechtblad gemonteerd hoeft te worden. Het slimme en tevens stoere ontwerp biedt de mogelijkheid om met één kraan, met kinderbeveiliging, alle functies te bedienen. Je kunt kiezen uit twee varianten kranen: met een ronde of hoekige uitloop.

 


 

Boiler

De Calda-boiler is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: van 5 of 8 liter. De boiler is computergestuurd en is thermisch beveiligd. De 3-in-1 kraan heeft een extra voorziening om met één druk op de knop de boiler om te schakelen naar een gewone boiler of zelfs helemaal uit te schakelen. Handig in de vakantietijd of als je langere tijd geen gebruik maakt van de kokendwaterfunctie.


Vergelijk

In ongeveer een op de vier nieuwe keukens wordt een kokendwaterkraan geplaatst. Daarom is het misschien wel handig om een overzicht te hebben van het aanbod aan kokendwaterkranen dat we, naast de Wiesbaden-varianten, op de website aanbieden.

Quooker

Zo’n overzicht moet je natuurlijk beginnen met de ‘uitvinder’ van dit type kraan: Quooker. Al sinds 1992 maakt het Nederlandse bedrijf Quooker-kokendwaterkranen. Het assortiment bevat kranen met een C- of U-uitloop in de kleuren chroom, RVS en matzwart. De boilers hebben een inhoud van 3 of 7 liter.

GROHE

Ook het grootste kranenmerk ter wereld heeft zich op de markt van kokendwaterkranen begeven. De kranen hebben een C-, L- of U-uitloop, zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom en RVS en worden geleverd met een boiler van 7 liter.

Itho Daalderop

CV-ketelproducent Itho Daalderop heeft ook een assortiment aan kokendwaterkranen Naast de drie standaardfuncties levert deze kraan ook nog gezuiverd water. Door deze extra functionaliteit is dit type kraan, verkrijgbaar met C- of L-uitloop, extra aantrekkelijk. Bovendien heeft de boiler van 10 liter de grootst beschikbare inhoud.


Advies over kokendwaterkranen?

Heb je nog wat vragen, voordat je een kokendwaterkraan bestelt? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels en laat je adviseren. In onze winkels kun je direct ook wat kokendwaterkranen in het echt bekijken! Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!