Spiegeltje, spiegeltje ....

Spiegel(s) in de badkamer

Spiegels. Het zijn fantastische accessoires om aan je interieur toe te voegen. Ze zijn super decoratief, kunnen zorgen voor een optisch vergrotend effect en ze zijn in de basis natuurlijk ook gewoon heel praktisch. Spiegels kunnen overal en blijven altijd in de mode.

Maar wat doe je nu in de badkamer? Kies je voor functioneel? Of volg je de trend van dit moment en ga je helemaal los? En is ‘vergrotend’ wel zo fijn in de badkamer? Wij verklappen jou dat je alles gewoon kunt combineren. Hoe? We delen graag een paar tips, waardoor je misschien wel anders over spiegels (na) gaat denken, ze anders toe gaat passen of juist op een idee bent gekomen, waar je zelf nog niet aan had gedacht.
Stylen met spiegels

Stylen met spiegels

Herhaling is de kracht van de boodschap. Dit geldt ook voor spiegels. Hoe meer, hoe beter is de trend van dit moment. Verzamelen maar dus. Niet allemaal even opvallend en aanwezig, maar wel in vooral veel verschillende vormen, kleuren en formaten. Mix en match er lekker op los. Rond met vierkant of royaal rechthoekig, groot met klein, vintage en design. Zorg je er wel voor, dat er altijd een variant met verwarming en het liefst ook met goede verlichting tussen hangt? Dat scheelt weer een hoop irritatie en ‘zemen’ om jezelf tevoorschijn te toveren.
Spiegelverwarming

Spiegelverwarming

Moet jij ook vaak je spiegel ‘zemen’ en beslaat je badkamerspiegel regelmatig tijdens een warme douche? Of gebeurt het wel eens dat jij heerlijk staat te douchen en dat een medebewoner probeert om gebruik te maken van de spiegel? Dit zijn van die moppermomenten die je eenvoudig kunt voorkomen. Waarmee? Met spiegelverwarming. Ja echt. Het bestaat. Een badkamerspiegel mét verwarming is toch wel erg fijn? Nooit meer condens!
Spiegelkasten

Spiegelkasten

Heb je maar weinig ruimte voor een spiegel en bijna geen opbergruimte, dan is een spiegelkast voor in de badkamer zeker iets voor jou. Super functioneel en slim voor in de iets minder grote badruimte. Met een spiegelkast heb je al je benodigde haar- en make-upspullen altijd bij de hand, is alles lekker opgeruimd en uit het zicht. De meeste mensen kiezen voor een hangende spiegelkast boven de wastafel, maar wist je dat er ook stijlvolle hoge kasten verkrijgbaar zijn? Met zo’n spiegelkast kun je jezelf van top tot teen bekijken voordat je de deur uit rent. En heb je extra kastruimte. Wie wil dat nu niet?
Scheerspiegel als musthave

Scheerspiegel als musthave

Of vergroten fijn is? Ja natuurlijk is dat fijn - in de badkamer. Hoe lekker is het als je met grote precisie je baard kunt trimmen? En … een beetje ‘zoom’ bij het bekijken van je huid en het straktrekken van je coupe kan natuurlijk ook nooit kwaad. Kan jou het schelen. Niemand die je ziet. Voor de ‘baardenmannen’ is een scheerspiegel een musthave. Wist je dat er speciale scheerspiegels zijn? Deze zijn gemaakt om tot op de millimeter nauwkeurig een scheermes langs je stoppels te halen. Er zijn zelfs scheerspiegels met verlichting. Kun je fijn jezelf even in de spotlights zetten. Draadloos of met stekker. Makkelijker kunnen we het niet maken.
De mooiste spiegels voor het aanbrengen van make-up

De mooiste spiegels voor het aanbrengen van make-up

Je kent het wel. Het aanbrengen van make-up voor een verkeerde spiegel. En er dan in de auto achter komen dat je rouge wel heel ‘rouge’ is. We zeggen niet dat je alles tegen kunt gaan, maar door het gebruik van een goede spiegel in combinatie met het juiste licht … kom je een heel eind. Echt waar. Een goede make-up spiegel mag gewoon niet ontbreken en is handig in iedere badkamer. De vergrotende spiegels zijn er in verschillende soorten en maken. Vierkant. Rond. Met verlichting. Zonder verlichting. Als wandspiegel, met een extra lange arm. Of als een losse, zelfstaande spiegel met 3x of 5x vergrotend effect. Onmisbaar dus.

Spiegels in alle soorten en maten

Shop onze mooiste spiegels online of kom langs in één van onze winkels voor advies op maat