Ken je dat? Ga je online op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer, kom je supermooie plaatjes tegen, maar blijken er producten in te staan die onbetaalbaar zijn… niet als je voor Sub kiest! Sub is een merk dat producten in het assortiment heeft die niet alleen voldoen aan de laatste trends, maar die daarnaast ook van hoge kwaliteit zijn, en -niet onbelangrijk- ook nog eens betaalbaar zijn. Kijk, daar wordt een mens blij van!


Ruime keuze Sub-toiletten

Wat te denken van zo’n stijlvol zwart toilet? Niet alleen super stylish, maar ook nog eens super praktisch zonder spoelrand. Dit kan jouw badkamer een hele andere look & feel geven. En hou je meer van wit sanitair, dan heeft Sub ook voldoende keuze. Of wil je geen nieuwe pot, maar wel graag een luxe douchewc? Ook dat is mogelijk met de luxe Sub toiletzitting met onderdouche.


Kranen, kranen en nog meer kranen.

Sub heeft ook prachtige kranen in het assortiment. Wastafelkranen, keukenkranen, douchekranen en badkranen. Voor welke stijl je ook gaat, er is altijd een Sub kraan die erbij past. En met de juiste kraan stijl je jouw ruimte tot in detail af. Sub kranen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen (staand of wandmontage), verscheidene vormen en in een variatie aan kleuren zoals chroom, rvs, nikkel, koper, brons en zwart.


Jouw ideale badkamer

Hoe ziet jouw ideale badkamer eruit? Deze vraag zal door iedereen anders beantwoord worden, maar velen zijn het erover eens dat een vrijstaand bad toch wel in dat plaatje past. En dan natuurlijk niet zomaar een bad. Nee, hij moet er mooi uitzien en natuurlijk lekker liggen, want zeg nou zelf: het is toch heerlijk om na een lange werkdag in bad tot rust te komen?

Badmeubels van Sub

Ook voor een meubel heeft Sub voldoende keuze. Badmeubels nemen veel ruimte in en zijn daardoor ook bepalend in de keuze voor de rest van je badkamer.

Wij adviseren dan ook om te kiezen voor tijdloze elegantie, uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. En vind je het lastig om te kiezen? Sub heeft alvast mooie sets voor je samengesteld, met keuze uit verschillende kleuren, maten en materialen. En met een stijlvolle doucheset, ligbad, radiator of ander item van Sub maak je jouw badkamer helemaal af.

Sub & Badkamerwinkel.nl

Badkamerwinkel.nl is de trotse verkoper van het merk Sub. Sub staat voor mooie producten van hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Shop nu online of kom langs in de winkel.