Tegels. Voor karakter in de badkamer

Volop tegelinspiratie!

Toe aan een nieuwe badkamer of toilet, maar waar moet je beginnen? Heel simpel: bij de tegels natuurlijk! Met kleuren, maten en patronen bepaal je de stijl van jouw unieke badkamer. Krijg je keuzestress wanneer je denkt aan houtlook of beton, hexagon vormen of strakke stroken? Geen nood, dat heeft iedereen!

Kom onze tegels bekijken!

Tegels zijn zo persoonlijk, je moet ze zien, voelen, als je wil zelfs ruiken. Kasten overhoop trekken om net even die tegels te combineren die jij gaaf vindt. Languit op de grond liggen voor het echte gevoel. Dé plek waar dit allemaal mag? In onze winkels is niks te gek. We hebben een énorme tegelafdeling waar jij helemaal los mag gaan. Met twéé levensgrote schermen waar je de tegel van jouw keuze kleurecht op ziet verschijnen. Waarom dat zo handig is? Stel je voor: de tegelzetter gaat beginnen en zegt: ‘Hoe moet ik ze eigenlijk leggen? Naast elkaar, in wild verband, op rijtjes…. En als je overmorgen gaat voegen, welke kleur wil je dan?’ Dat geeft stress hè?! Maar niet als je in onze winkel je keuze hebt gemaakt. Want op de levensgrote schermen switch je eenvoudig kleurecht en op werkelijk formaat van legpatroon en voegkleur. Zo kun je perfect alle keuzes maken die bij een tegel komen kijken en kom je niet meer voor verrassingen te staan.


Tegelkeuze: waar begin je?

Kies jij voor veilig met neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit? Kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met frisse kleuren, leuke prints en diverse formaten. Of voeg leuke blikvangers toe: mooie mozaïektegels in een nis, een accentkleur in je douche of een reliëftegel als eyecatcher. Wees creatief en laat jouw persoonlijkheid terugkomen in je badkamer. Kijk maar eens mee naar een impressie van onze tegelmerken:
vtwonen tegels by Douglas & Jones

De tegelcollectie vtwonen by Douglas & Jones is helemaal van nu. Een grote variatie in kleuren, structuren en formaten. Op de vloer of tegen de wand? Met deze tegels kan het allemaal. Zoek je houtlook, betonlook of juist tegels met een klassiek of modern tintje? Je vindt het in de prachtige vtwonen tegelcollectie! Naar hartelust mixen & matchen én deze tegels zijn overal in je huis welkom! Mooi, duurzaam, hygiënisch en comfortabel met vloerverwarming. Van groot tot smal en van ruw tot glad. Een tegelfeest voor het hele huis!
Mosa Scenes tegels

Ben jij creatief en wil je zelf de ontwerper van de tegels in je badkamer worden? Met de Mosa Scenes tegelcollectie kun je helemaal los gaan met mixen en matchen! De Mosa Scenes tegelserie is opgebouwd uit vier verschillende kleurgroepen die afzonderlijk weer drie verschillende texturen bevatten. Dat is lekker combineren én het maakt niet uit hoe je de tegels rangschikt, want het resultaat zal altijd verrassend mooi en uniek zijn!
Sphinx Concrete tegels

Wil je een rustige kleur toevoegen aan je badkamer. Kies dan voor de Sphinx Concrete tegelserie! Een prachtige tegelserie met kleurtinten geïnspireerd op klei en aardewerk. De Sphinx Concrete tegelserie bestaat uit basistegels, stroken, plinten en speelse zeshoekige tegels. Wil je een uniek en speels effect toevoegen aan je badkamer kies dan voor de Sphinx Concrete Hexagon tegels, deze zeshoeken geven een hele mooie uitstraling.
Villeroy & Boch Pure Line

Met de Pure Line tegelserie van Villeroy & Boch haal je de strakke aanblik van zijdemat beton in combinatie met een diversiteit van structuren in huis. Een collectie van tien op elkaar afgestemde kleuren in een aantal verschillende formaten. Dus voor iedere ruimte is er wel een tegel die prachtig tot zijn recht komt. Subtiele ton sur ton betegelingen, maar ook sterke contrasten kunnen worden gemaakt en dat in je eigen huis!
Bezoek onze winkels

Wil je alvast een voorproefje van de tegelafdeling in één van onze winkels? Loop dan alvast online door onze tegelafdeling, maar bekijk ook eens onze online tegelcollectie en laat je inspireren. Wil jij toch alles echt zien en voelen? Bezoek dan één van onze winkels of maak direct een tegelafspraak.