Een kijkje achter de schermen: trends spotten op de ISH beurs!

Dé badkamertrends van nu koop je natuurlijk bij Badkamerwinkel.nl. Ben jij ook nieuwsgierig hoe wij op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamers? Kijk dan via dit blog een keertje mee achter de schermen want wij bezochten deze week een hele grote beurs!

De ISH is één van de grootste beurzen ter wereld voor alles wat met water en energie te maken heeft. Maar liefst 200.000 bezoekers van over de hele wereld bezoeken van 11 tot en met 15 maart 2019 deze inspirerende beurs in Frankfurt. Met maar liefst 2.500 standhouders kom je aan één dag bezoek gewoon te kort. Natuurlijk was het team van Badkamerwinkel.nl deze week ook te vinden op de beurs. Wij zetten de meest opvallende badkamertrends voor je op een rij.


Kleur, kleur en nog eens kleur

Had jouw oma vroeger een groene wastafel? De trend van gekleurd keramiek komt weer terug. En hoe! Wastafels in alle kleuren van de regenboog en zelfs gekleurde baden. Zo’n felrood bad is pas echt een blikvanger in je badkamer!

Gekleurde kranen: alles kan

Begonnen we enkele jaren geleden voorzichtig met witte en zwarte kranen, vanaf nu wordt alles mogelijk. Wat dacht je van gele kranen, roze, blauw? Hip, cool, super vernieuwend en dat worden gegarandeerd jaloerse blikken als jij je badkamer showt!


Kranen: nu ook als bi-color.

In onze winkels tref je al volop gekleurde kranen. Deze trend van gouden, zwarte en koperen kranen kunnen we herleiden vanuit de sieraden trends. Daar worden de kleuren onderling al steeds vaker gecombineerd en ook die trend zien we nu terug bij kranen: de zogenaamde bi-color. Denk hierbij aan combinaties van zwart en roségoud of zwart en RVS.


In stijl je toilet doorspoelen

Al sinds jaar en dag zijn bedieningspanelen voorzien van twee knoppen. Rond of recht en dan heb je het wel gehad. Bij bedieningspanelen komen er nu grote veranderingen aan. Ze zijn niet meer standaard recht maar hebben verschillende vormen. De knoppen worden op een creatieve manier vormgegeven en er komen zelfs reliëf prints op!


Inbouwgemak

Strakke kranen ingebouwd in de muur. Veel mensen dromen ervan bij hun nieuwe badkamer maar zien op tegen het hakken en breken in de muur. We zien nu slimme inbouw modules komen waarmee je met het grootste gemak een inbouwkraan plaatst! Deze frames ken je al van de inbouwreservoirs en komen er nu ook aan voor inbouwkranen voor bijvoorbeeld je wastafel.


Trends bekijken?

Heb je ook zin in badkamerinspiratie? Trends die nu verkrijgbaar zijn tref je natuurlijk al in onze winkels. Gekleurde kranen, reliëftegels en marmer. Zomaar een paar termen uit dé badkamertrends van nu. Kom jij ook lekker inspiratie opdoen?