❤ De 7 allerbeste tips voor Valentijnsdag! ❤

Wil jij dit jaar eens écht uitpakken met Valentijnsdag? Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij hebben de 7 allerbeste tips voor je op een rij gezet. Zo wordt jouw Valentijnsdag dit jaar gegarandeerd een succes!


1. Ga op tijd shoppen voor lekkere badproducten

1. Ga op tijd shoppen voor lekkere badproducten


Een romantisch samenzijn in bad is natuurlijk een heel goed idee op Valentijnsdag. Essentieel is dan wel een fijn wellnessproduct. Ga op tijd even naar de drogist of bestel alvast wat online. Denk aan een lekkere badschuim of badzout, een scrubje, een fijne zachte spons. Zo zorg jij dat je straks niet mis grijpt!


2. Een badbrug als tafel voor je bad

2. Een badbrug als tafel voor je bad


Ontbijt op bed? Wat dacht je van ontbijt in bad! Met een badbrug kun je heerlijk samen genieten van een onvergetelijk ontbijt in bad. Wedden dat je geliefde die niet zag aankomen? Een badbrug is in feite een tafeltje in bad. Zo hoef je niet te stoeien met je bordjes en bekers op de smalle rand van het bad. Een badbrug is na Valentijnsdag ook super geschikt om lekker je boek of tablet op te leggen als je later echt wil ontspannen in bad.


3. No beard on Valentinesday

3. No beard on Valentinesday


Een romantisch samenzijn op Valentijnsdag wil je niet verstoren met een prikkelende baard. Zorg dat je alvast de allerbeste scheerspullen in huis hebt zodat jij de dag gladgeschoren kan beginnen. Begin met een fijne scheerspiegel en investeer een keer in een echte scheerkwast en een kwalitatief goed mes. Sta op Valentijnsdag een kwartiertje eerder op en neem even de tijd voor je scheerbeurt. Was je gezicht na het scheren met koud water zodat je poriën goed dicht gaan en breng after-shave aan. Dit helpt bij het herstellen van de huid én je ruikt de rest van Valentijnsdag lekker!


4. Download een playlist met de ultieme lovesongs

4. Download een playlist met de ultieme lovesongs


Niks is zo ontspannend als romantische muziek op de achtergrond terwijl je in bad ligt. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een playlist gemaakt met Love Songs. Ideaal voor een gezamenlijke baddersessie. Heb je geen geschikte speaker? Bestel dan snel deze super gave speaker.


5. Denk aan je handdoeken

5. Denk aan je handdoeken


Romantisch en ontspannen in bad en dan.. uit bad brrrr. Hang je handdoeken en kleding voor het badderen over de verwarming. Een kleine moeite met groots resultaat. Denk ook even aan de badjas van je geliefde. Dan scoor je echt punten!


6. Maak je eigen kruidenbad

6. Maak je eigen kruidenbad


Heb je geen tijd meer om naar de drogist te gaan voor lekkere badschuim? Maak dan je eigen wellness met een kruidenbad! Hang simpelweg een of meerdere zakjes kruidenthee in een bad met warm water. Kaarsjes erbij en jij hoeft niet meer naar de spa.


7. Denk aan de styling

7. Denk aan de styling


Het oog wil ook wat. Zorg dat je rozenblaadjes en kaarsjes in huis hebt en ga helemaal los in de badkamer. Zo’n verrassing wordt zeker geslaagd! Happy Valentine! ❤Wil je badkamerinspiratie opdoen?

Kom langs in één van onze winkels en geniet gelijk van ons advies op maat.