Een badkamer is niet compleet zonder tegels die perfect passen bij jouw stijl. De perfecte tegel kan soms helaas wel prijzig uitvallen. Wanneer je op zoek bent naar goedkope tegels voor in jouw badkamer, woonkamer of keuken, kan je overwegen om outlet tegels te kopen.

Regelmatig krijgen wij restpartijen van onze meest populaire vloertegels en wandtegels binnen. In onze tegel outlet staan deze restpartijen tegels extra scherp geprijsd. Door ons variërende aanbod kunnen wij tegels van alle topmerken zoals Villeroy & Boch, Mosa, Sub en Atlas Concorde bieden in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten. Als je op zoek bent naar een scherpe aanbieding, vind je die gegarandeerd binnen onze tegel outlet.


Wat zijn restpartij tegels?

Veel fabrieken produceren grote hoeveelheden tegels. Als alle bestellingen geleverd zijn, blijven er soms tegels over. Dit wordt ook wel een restpartij genoemd. Het zijn dus exact dezelfde tegels, maar dan scherper geprijsd. In sommige gevallen gaat het ook om tegels die uit de normale collectie van een bepaald merk zijn gehaald. Let daarom wel op, de voorraad kan op raken.


Waar moet je op letten?

Als je van plan bent om een tegel restpartij te kopen zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om uit te rekenen hoeveel tegels je nodig denkt te hebben. Omdat sommige van deze tegels niet meer verkocht worden, is het altijd handig om een aantal extra tegels te hebben. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt en niet mis hoeft te grijpen. Wat altijd belangrijk is bij het aanschaffen van tegels, is dat alle tegels dezelfde kleurtint hebben. Mocht je later nog een aantal tegels bij willen bestellen dan is het wel zo mooi als deze dezelfde kleurtint hebben. Als je in een keer genoeg tegels aanschaft, weet je zeker dat al je tegels dezelfde kleurtint hebben.


Goedkope vloertegels

Bij Badkamerwinkel.nl hebben we vaak goedkope natuursteen vloertegels, goedkope houtlook vloertegels of zelfs goedkope mozaïektegels. Daarnaast is er ook nog keuze uit marmeren tegels, 3D tegels of juist Portugees decor tegels. De tegels worden aangeboden voor een scherpe prijs. Let wel goed op of een tegel geschikt is voor de vloer of voor een wand. Een vloertegel kan namelijk ook op de wand worden geplaatst, maar een wandtegel kan niet op de vloer worden geplaatst.


Goedkope wandtegels

Heb je al een goedkope vloertegel uitgekozen en ben je alleen op zoek naar goedkope wandtegels? Dan kan je bij Badkamerwinkel.nl zeker een goede deal scoren. Wij hebben vaak goedkope natuursteen wandtegels of goedkope keramische tegels in de tegel outlet beschikbaar. Daarnaast hebben wij wandtegels in alle soorten, maten en kleuren beschikbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan beige wandtegels of blauwe wandtegels. Wil je echt een aparte kleur? Kijk dan eens naar rode of gouden wandtegels. Voor iedere smaak zijn er goedkope tegels!


Ben je benieuwd?

Neem dan vooral een kijkje in onze tegel outlet. Wij hebben ook prachtige tegels in onze showroom liggen. Kom daarom ook eens langs naar een van onze echte Badkamerwinkels!