In de woonbladen, op Pinterest, je komt het overal tegen: de zwart-wit woontrend. Ook in een badkamer is zwart-wit ongekend populair. Het past vrijwel overal bij: in een moderne badkamer, maar ook als stoere combinatie voor een landelijke badkamer.

Zwart met hout

Hou je van zwart, maar wil je niet te modern? Combineer het dan met robuust hout en andere natuurlijke materialen. Een houtlook tegelvloer en houten badkamermeubel bijvoorbeeld. Maar ook met styling in hout, rotan en steen voelt zwart een stuk minder strak.

De industriële badkamer

Een van de huidige trends is de industriële woonstijl. Hierin zie je veel stoere zwarte elementen. Heb jij lef en wil je graag uitpakken met een oplossing die tijdloos is? Kies dan voor een zwarte doucheset, bijvoorbeeld van de Hotbath Cobber serie. Deze trend kun je ook doorvoeren in je douchedeur en het plankje voor de shampoo. Sealskin kwam eind 2017 bijvoorbeeld met de industriële Sealskin Soho douchewand. Een echte eyecatcher in je badkamer. Ook een douchegoot is tegenwoordig in het zwart verkrijgbaar, kijk maar eens naar de zwarte uitvoering van Easy Drain.

 

Zwart met lef

Je kunt de zwarte stijl ook zwaarder doorzetten door meerdere zwarte items te combineren. Denk aan een zwarte kraan en accessoires. Daarnaast kun je zwart ook terug laten komen in de wand. Met verf en tegelaccenten maak je van zwarte items echte blikvangers.

Zwart toevoegen aan je bestaande badkamer

Heb jij al een prima badkamer maar wil je wat stijlvols toevoegen? Zwart is hier bij uitstek de kleur voor. Bekijk maar eens onze populairste zwarte accessoires: