Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Bruynzeel

Bruynzeel

Met de producten van Bruynzeel kom je heerlijk tot rust en kun je de dag voorbij laten glijden. De hectiek van de dag loslaten en jezelf een

moment van pure ontspanning gunnen. Alle producten zijn ontwikkeld om comfort te bieden. Laat je inspireren!

Bruynzeel producten

Bekijk hieronder een selectie van onze Bruynzeel producten.

Bruynzeel

Bruynzeel Home Products komt voort uit de Rotterdamse stoomtimmerfabriek "De Arend". Deze fabriek is door Cornelis Bruynzeel sr. in 1897 opgericht. Het logo van Bruynzeel, een arend, is dan ook gebaseerd op de naam van de stoomtimmerfabriek. In 1919 brandde de fabriek af. Bruynzeel herbouwde de Rotterdamse fabriek vrijwel direct en liet daarnaast in Zaandam een nieuwe fabriek onder de naam "N.V. Hollandsche Deurenfabriek C. Bruynzeel en Zonen" bouwen. In Zaandam werd Cornelis Bruynzeel jr. directeur van de deuren– en keukenfabriek, terwijl zijn broer Willem Bruynzeel directeur van de vloeren- en fineerfabriek en de schaverij werd. De bedrijven van Bruynzeel groeiden enorm en later begonnen ze ook keukens en badkamers de produceren.

Bruynzeel badkamers

Bruynzeel biedt badkamers van de allerhoogste kwaliteit. Ze hebben een enorm assortiment, bestaande uit: badkamermeubelen, douchecabines, kranen, douchebakken, spiegels en nog veel meer. Door dit ruime aanbod worden Bruynzeel badkamers dan ook vaak verkocht. Sanitair is bij Bruynzeel verkrijgbaar in veel verschillende maten en houtdecoren. Gebruiksgemak, kwaliteit en design worden op een unieke manier gecombineerd.

Bruynzeel Nano serie

Badkamermeubelen van Bruynzeel staan bekend om hun moderne vormgeving. De Nano serie is een erg bekende en wordt veel verkocht. De Nano serie is strak en tijdloos en vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit. Nano badmeubelen hebben een keramische wastafel en greeploze onderbouwkast. De laden sluiten zacht en comfortabel door de sluitvertraging aan het einde. De badmeubelen zijn verkrijgbaar met spiegel inclusief tl-verlichting en lichtschakelaar of met een aluminium spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren en opbouw led-verlichting.