HSK voor een complete douche.

Met HSK kies je voor eigentijds douche meubilair voor een mooie trendy badkamer om met nog meer plezier thuis onder de douche te staan.

HSK heeft een uitgebreid assortiment aan sanitair producten. Denk aan de complete douche zoals een douchecabine of douchewand, de douchebak en een luxe douchesysteem. Daarnaast heeft HSK ook spiegelkasten, kranen en designradiatoren. Tot slot heb je nog unieke wandbekleding genaamd HSK RenoDeco waarmee de renovatie van uw badkamer heel eenvoudig wordt.

In de douche is er op het gebied van douchedeuren veel mogelijk. HSK heeft precies die functionele douchedeur die bij jouw inbouwsituatie past: een draai-, schuif-, pendel, draaibare pendel-, of draaivouwdeur. Heb je een nis of een douche die zelfs voor het raam moet komen: HSK heeft voor elke inbouwsituatie een passende en hoogwaardige doucheoplossing. Overtuig uzelf van de kwaliteit van de producten van HSK. Overtuig jezelf en je zult douchen met nog meer plezier!


HSK: Internationale partner in sanitairproducten

De producten van HSK worden gemaakt in Duitsland. Zoals men ook wel zegt: met Duitse degelijkheid. In het Sauerland heeft HSK zich ontwikkeld van familiebedrijf tot een internationaal actief bedrijf met jarenlange specialistische ervaring.

Innovatieve glasafdichting met HSK TwinSeal: tweevoudig afgedicht & dubbel briljant De HSK producten worden uit veiligheidsglas gemaakt dat zelf door HSK wordt geproduceerd. Een HSK innovatie in 2 stappen, de TwinSeal biedt het veiligheidglas extra bescherming:

 • Door een speciaal magnetronproces wordt het ruwe glas afgedicht met een bestendige anticorrosieve laag, zo wordt voorkomen dat kalk zich hecht en dat het glas dof wordt (corrosie).
 • Daarna wordt een hydrofobe nanocoating aangebracht: hierdoor krimpt het water op de TwinSeal afdichting en glijdt het makkelijker weg.


Welke HSK douchewand moet ik kiezen?

In een paar stappen kom je tot de juiste keuze voor een HSK douchewand:

 1. Meet welke maat douchewand kan passen. Kijk naar de beschikbare breedte en hoogte.
 2. Wat wordt de inbouwsituatie? Zoek je een douchewand voor een nis, een inloopdouche of een douchecabine die in een hoek past? Of douche je in een badkuip en wil je de badkamer droog houden met een vouwwand voor op het bad? HSK heeft voor elke inbouwsituatie een passende cabine of douchewand.
 3. Hoe wil je de douche binnengaan? Naast een inloop douche kun je ook kiezen uit een douchewand of douchecabine met een draaideur een pendeldeur (zwaait naar binnen en naar buiten) of een schuifdeur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor 2 deuren.
 4. HSK heeft ook veel keuze voor kleuren en het materiaal . Als je weet welke douche je in welke situatie wilt inbouwen dan kun je kiezen uit een bepaald design. Maar ook kleuren voor het profiel (de rand van uw douchewand of cabine) en de kleuren van het glas (o.a. transparant, mat, een kleur of met een decor).
 5. Past een standaard oplossing niet? HSK kan veel op maat leveren. Maak hiervoor een afspraak in de winkel.

Een douchebak met mooi wegstromend water

De douchebak is de basis van een douche en is natuurlijk in eerste instantie functioneel. Bij HSK is het mogelijk om te kiezen voor een mooie look gecombineerd met functionaliteit, bijvoorbeeld doordat de douchebak zo vlak als de vloer is. Het gevolg is een aangename en veilige ingang van de douchecabine.

De HSK douchebakken zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren beschikbaar. Vlak, super vlak, vloervlak, en met of zonder gootje.


Eye catcher in uw badkamer: HSK designradiatoren

Een must have voor elke badkamer is een stijlvolle HSK designradiator als eye catcher naast uw douchecabine. In het design, de kleur en het materiaal dat je zelf bepaalt. Als je het echt behaaglijk wilt hebben in de badkamer dan moet je bij de grootte van je radiator rekening houden met de grootte van je badkamer. HSK heeft een groot assortiment: keuze in de maat, de aansluitingen, wel of niet met een elektrische staaf etc. De HSK radiatoren zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor meer comfort: een behaaglijke badkamer met handdoeken die aangenaam warm zijn. Tevens kan een radiator als tussenwand dienen voor iets meer privacy. Zo plaatst u de radiator niet tegen de muur, maar haaks op de muur.


HSK RenoDeco voor voeg vrije wandbekleding

Wat is RenoDeco? De ideale en snelle manier om een wand te bekleden in je badkamer. Het is een 3 mm sterke aluminium plaat met een krasvaste structuur of met een hoogglanslak. De platen zijn waterbestendig en dus te gebruiken in een douchecabine, achter een wastafel of achter de wc. Je hebt keuze uit een plaat in 1 kleur of met een decor van stenen of bijvoorbeeld marmer look. Je creëert zo jouw persoonlijke badkamer. RenoDeco voor de muren kun je toepassen als je een nieuwe badkamer uitzoekt maar is ook zeer geschikt bij een renovatie. Dit omdat het alleen vastgeplakt hoeft te worden. Het eindresultaat is strak, zonder voegen, dus gemakkelijk aan te brengen op elke badkamer muur en gemakkelijk schoon te maken.


Daarom kies je voor HSK

 • 10 jaar garantie: de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur
 • Vooruitlopend in trends: mooi design
 • Innovatief met veel producten die een designaward hebben gewonnen
 • HSK is ook de maatwerk specialist
 • Eenvoudig montage: de douche kun je m.b.v. een heldere handleiding zelf monteren
 • Nog gemakkelijker schoon te maken als je glas kiest met een beschermende laag

De mensen maken het verschil: de zeer hoge motivatie en persoonlijke inzet in techniek en productie zorgen voor een betrouwbaar merk. HSK: hier kloppen concept, prijs en kwaliteit.