Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Alles perfect op elkaar afgestemd

In je ideale nieuwe badkamer krijg je de mooiste sfeer als alle items goed bij elkaar passen. Welke stijl je ook zoekt: er is een productcombinatie van GROHE die daar perfect bij past. We helpen je graag op weg met zeven badkamerstijlen waarbij we voor productcombinaties gaan die qua vorm en functie 100% passen. Combineer deze GROHE items met jouw favoriete tegels en ga voor deze of jouw eigen persoonlijke stijl!

De GROHE producten passen perfect in de trends van nu. Wat dacht je van Persian blue met wit marmer? De tijdloze stijl van Essence is met veel producten te combineren. Of ga jij voor een scandinavische stijl? Licht, ruimtelijk, minimalistisch en toch gezellig dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.


Plan een gratis digitaal adviesgesprek

Een badkamer is een grote investering. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het om je badkamer samen te stellen uit items die je echt heel mooi vindt. De GROHE productcombinaties lenen zich bij uitstek voor een badkamer waar alles perfect bij elkaar past.

In onze winkels kun je de mogelijkheden goed bekijken via een digitale rondleiding en advies krijgen over de juiste samenstelling van je badkamer. Een digitaal adviesgesprek is geheel gratis. Na afloop heb jij jouw droombadkamer samengesteld!

Afspraak maken