Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Let op: PostNL heeft momenteel extreme drukte. Pakketten kunnen hierdoor helaas vertraging oplopen. Lees meer >

We helpen je alsnog graag met vragen.

Helaas zijn onze winkels momenteel gesloten. Onze verkopers zijn wel onveranderd beschikbaar om je te helpen met vragen. Van het samenstellen van een hele badkamer tot gewoon even weten welk toilet je moet kiezen, ze helpen je graag verder.


De winkels zijn helaas gesloten

We ontvangen je natuurlijk het liefst in de winkel, maar helaas is dat met de huidige maatregelen niet mogelijk. Dankzij de technieken van tegenwoordig kan een adviesgesprek gelukkig ook volledig digitaal. Precies zoals het in de winkel zou zijn, maar dan op afstand.

De voordelen van een online afspraak

  • Gratis persoonlijk advies van onze adviseurs
  • Digitaal vanuit je eigen huis
  • Hulp bij het samenstellen van je badkamer
  • Een goede voorbereiding voor jouw verbouwing
  • 7 dagen per week mogelijk, gedurende de openingstijden

Veelgestelde vragen:

Ja, onze webshop blijft gewoon volledig geopend en wij werken volle kracht door om alle bestellingen zoals gepland te verwerken. Het is wel drukker bij PostNL. Hierdoor kan het voorkomen dat een levering enige vertraging oploopt. Bestel nog vooral vóór 1 januari want dan profiteer je nog van de prijzen van 2020!

Jazeker, we hebben gewoon tijd voor je. Alle vragen die je normaal in de winkel zou stellen kun je nu digitaal stellen. Je kunt hiervoor een digitale afspraak maken. De verkoper plant dan tijd in en deze service is uiteraard volledig gratis.

Ja, ondanks dat onze winkels zijn gesloten is het wel mogelijk om een bestelling af te halen in een van onze winkels. We hebben voorzorgsmaatregelen getroffen waardoor je afhaalbezoek veilig is.

We doen ons uiterste best om je bestelling op het afgesproken moment te leveren. Maar gezien de situatie kunnen we dit helaas niet garanderen. Op dit moment ervaren onze transporteurs extreme drukte en kan een levering iets langer duren dan je van ons gewend bent. Wil je er zeker van zijn dat je jouw bestelling op tijd ontvangt, bestel dan op tijd en wacht niet tot het laatste moment. Ook voor afhalen in de winkel ontvang je eerst bericht dat je bestelling klaar ligt.

Ja, ook dit is nog mogelijk. Wel willen we je altijd eerst vragen om je retour aan te melden. Je ontvangt dan de betreffende informatie per mail.

Ja, de mogelijkheid om een artikel retour te sturen blijft gewoon van kracht. We hebben vanwege de drukte de retourperiode bovendien verlengd naar 60 dagen. Meer informatie over het retour sturen van je bestelling tref je hier.


Digitaal winkelen

Onze webshop is geopend en hier kun je naar hartelust winkelen en je bestelling thuis laten bezorgen. Heb je een vraag over een product of bestelling? Onze klantenservice helpt je graag.


Levertijden

Vanwege de situatie rond het Coronavirus kan het zijn dat de levertijden vertraging oplopen. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Bel met Badkamerwinkel.nl

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.30 uur
Zondag Tijdelijk gesloten
Bel ons direct: 085-0661661