0

Corona maatregelen bij Badkamerwinkel.nl

Het Coronavirus is een actueel onderwerp waar we niet meer omheen kunnen. Ook bij Badkamerwinkel.nl zijn wij begaan met de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers. Daarom brengen we je graag op de hoogte over actuele maatregelen die wij treffen.


De winkels zijn geopend

Onze fysieke winkels zijn geopend. Wij volgen de richtlijnen van de RIVM. Wij willen je vragen om rekening te houden met onderstaande maatregelen:

  • Bezoek onze winkel alleen of met z’n tweeën
  • Hou een gepaste afstand aan van 1,5 meter
  • Vermijd fysiek contact zoals handen schudden
  • Maak gebruik van de hygiëne middelen in de winkel
  • Betaal per pin
  • Ben je verkouden of heb je lichte klachten? Neem dan digitaal contact op met ons in plaats van een fysiek bezoek. Onderstaand tref je de mogelijkheden!

Wij hebben 5 grote winkels in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Nieuwegein en Wateringen waar we je graag ontvangen. Bekijk voor de precieze locaties onze winkelpagina. Wil je goed advies ontvangen van een medewerk(st)er die voor jou gereserveerd is? Maak dan van tevoren een afspraak.


Digitaal winkelen

Onze webshop is geopend en hier kun je naar hartelust winkelen en je bestelling thuis laten bezorgen. Heb je een vraag over een product of bestelling? Onze klantenservice helpt je graag.

Bel met Badkamerwinkel.nl

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.30 uur
Bel ons direct: 085-0661661

Retourneren in de winkels

Het blijft mogelijk om in de winkel je artikel terug te brengen. Wij vragen je wel gepaste afstand (1,5 meter) tot onze medewerkers te houden en het pakket contactloos te overhandigen.

Levertijden

Vanwege de situatie rond het Coronavirus kan het zijn dat de levertijden vertraging oplopen. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Wij vragen je begrip hiervoor.


Digitaal Adviesgesprek

Wil jij graag advies van iemand die álles van badkamers weet? Slim! Want voor jou is het misschien de eerste of de tweede keer, maar voor onze specialisten is het uitzoeken van een badkamer dagelijkse kost. Door in alle rust de wensen voor jouw nieuwe badkamer door te nemen weet je zeker dat je straks niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo fijn, want de verbouwing wordt straks al uitdagend genoeg. Een advies gesprek is bij Badkamerwinkel helemaal gratis. Dus waarom zou je het niet doen? Wil je vanwege de huidige omstandigheden thuis blijven maar wel goed advies krijgen? Dat is geen probleem! Met de technieken van tegenwoordig kan een adviesgesprek volledig digitaal. Precies zoals het in de winkel zou zijn, maar dan op afstand.

Plan een adviesgesprek >