Danfoss Eco™ radiator thermostaat met Bluetooth-bediening, wit - 014G1001

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 78,46
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 3 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Klok programma Ja
RAL-nummer 9016
Aansluiting op afsluiter Click 22
Uitvoering Recht
Vandaalbestendig Nee
Met diefstalbeveiliging Nee
Bediening op afstand Ja
Voeler op afstand Nee
Regelelement Elektromotor
Instelbereik 4 - 28,0 °C
Blokkering/begrenzing instelbereik Ja
Mechanisch afsluitbaar op nul-stand Nee
Vorstbeveiligd Ja
Geschikt voor radiator Ja
Kleur Wit
Type thermostaat Slimme thermostaatknop
Bediening via app Ja
Bediening via Bluetooth Ja
Instelhulp voor visueel beperkte personen Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Energiebesparend
  • plus-circle Eenvoudige programmering met app via tablet
  • plus-circle Gemakkelijk te installeren
  • plus-circle Met kinderslot

Omschrijving

De Danfoss Eco™ radiatorthermostaat is de eenvoudige oplossing voor slimme verwarmingsregeling, waarmee tot 30% energie is te besparen. Door middel van een aantal klokprogramma’s kan de verwarming in huis aanpassen aan het eigen leefritme. Daarmee vergroot het comfort en vergeet men ‘s avonds niet de verwarming lager te zetten. Met deze intelligente en programmeerbare elektronische radiatorthermostaat kan de verwarming met behulp van Bluetooth ook op afstand -maximaal 10 meter- regelen. Met behulp van de app op een mobiele telefoon of tablet is de temperatuur van de kamer vanuit de luie stoel, de keukenstoel, of zelfs vanuit bed te regelen. Elke radiator is op deze manier afzonderlijk in te stellen.

De Danfoss Eco™ radiatorthermostaat kan ook handmatig geregeld worden; de draaiknop kan worden gebruikt om de gewenste temperatuur in te stellen. Dankzij het geïntegreerde 180 graden draaibare display is het display gemakkelijk vanuit elke hoek af te lezen. De radiatorthermostaat werkt op batterijen, is compact en is met slechts drie knoppen zeer eenvoudig te bedienen. In de handmatige modus kunnen geen comfort- of energiebesparingstemperaturen of -tijden worden ingesteld. De Danfoss Eco™ radiatorthermostaat heeft een kinderslot, waarmee de instellingen niet zomaar kunnen worden aangepast.

Let op: in de doos zitten twee adapters, waarmee de radiatorthermostaat op 90% van de radiatoren kan worden gemonteerd. Voor de overige radiatoren zijn losse adapters verkrijgbaar.

Montage: het monteren en installeren van de Danfoss Eco™ is simpel zelf te doen! Met behulp van de bijgeleverde inbussleutel is de oude radiatorknop er af te schroeven en is de adapter te monteren waarop vervolgens de Danfoss Eco™ kan worden gemonteerd.

Privacybeleid: de veiligheid van de gegevens van de Danfoss Eco™ thermostaat en de Danfoss-app wordt gegarandeerd. Het systeem wordt jaarlijks getest door onafhankelijke deskundigen.

Gegevensencryptie: de draadloze verbinding met de Danfoss Eco™ thermostaat wordt beschermd door de modernste encryptietechnologie.

Veiligheid via pincode: dankzij een pincode kunnen uitsluitend geautoriseerde gebruikers veranderingen in het systeem aanbrengen.

Persoonsgegevens: de gebruikersgegevens, zoals de temperatuur of ingestelde tijdstippen, worden uitsluitend in de thermostaat opgeslagen.

Product reviews

4.0
2 reviews
0%
0
100%
2
0%
0
0%
0